image_1

Royo kolomkast twee deuren Indus berkenhouten kleur 35x150cm

 • Product in kit, zelf te monteren
 • Deuren met soft close-systeem
 • Inclusief een rek met 4 compartimenten
 • FSC-labelcertificaat

Toon specificaties

209,

-
Betaal in de winkel met uw eco-cheques
Productomschrijving
Berg je schoonheidsproducten, handdoeken en make-up op en hou ze veilig van stof met de Indus de Royo kolomkast. De kast heeft een grote opslagcapaciteit met een diepte van 30 cm en is daardoor een prachtige ruimtebespaarder in je badkamer. Dit meubel om op te hangen in berkenhouten kleur meet 150 cm hoog en 35 cm breed.

De kast en de deuren zijn gemaakt van moderne spaanplaatpanelen. Handig, de binnenkant van de zuil is voorzien van 3 houten planken om al je kleine spullen netjes te houden. Beide deuren zijn voorzien van een lange handgreep en een soft-close sluitsysteem. Deze zullen dus soepel en bovendien stil sluiten. Het badkamermeubilair is een montagekit. Geen paniek, alles is inbegrepen voor een vlotte montage.

Is verantwoord consumeren belangrijk voor u? Het gebruikte hout heeft het FSC-label. Dit garandeert dat het gebruikte materiaal afkomstig is van een duurzaam productieproces dat het bos respecteert.

De warme afwerking van berkenhout geeft je kamer een zen chique uitstraling. Om deze ontspannen sfeer te behouden, kan je je meubels bij elkaar doen passen. Deze kolom maakt deel uit van de Indus-serie die ook andere badkamermeubelen bevat. Wil je een mooi ensemble creëren? Heb je licht nodig voor je opbergmeubel? Plaats een wandlamp bovenin de kolom. Heb je een voorkeur voor binnenverlichting en ben je een beetje een doe-het-zelver? Plaats een spotlight in de kolom aan de onderkant van de borden. Eenvoudiger, je kan ook de optie LED-strips kiezen. Er is voor elk wat wils in onze online shop.

EAN: 8414623345318

Specificaties
 • Algemeen

  Type kast

  Kolomkast

  Serie

  i

  Indus

  Garantie

  2 jaar
 • Technische kenmerken

  Materiaal

  Hout (massief)

  Aantal deuren

  2

  Aantal laden

  0

  Type materiaal

  Spaanplaat
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Hout

  Afwerking

  Houtlook

Alternatieven