image_1
image_1image_2image_3image_4image_5

Levis muurverf Ambiance Mur eucalyptus extra mat 2,5L

 • Uitstekende dekkracht
 • Afwasbaar
 • Duurzame kleur

Toon specificaties
Productomschrijving
De muurverf Levis Ambiance Mur eucalyptus extra mat 2,5 L is een hoogkwalitatieve zeer matte acrylaatverf voor je binnenmuren en plafonds. Deze verf is makkelijk aan te brengen en beschikt over een uitzonderlijke dekkracht. Je kan deze aanbrengen op pleisterwerk, bakstenen, behangpapier, ruwe beton, cellenbeton, cementbezetting, gipskartonplaten, glasvezel en pleisterwerk. Deze groene verf droogt snel en is geurarm. De extra matte glans geeft je muren een trendy moderne uitstraling. De muurverf Ambiance Mur bevat geen oplosmiddelen en draagt een Ecolabel (EU . Ecolabel: BE/044/003).
Voor een optimaal resultaat, raden wij je aan om een tweede laag aan te brengen teneinde alle imperfecties te verbergen. Als je eerste laag vlekken vertoont, breng dan pas na 24 uur een tweede laag aan. Het duurt ongeveer 1 uur om de verf te laten drogen.

EAN: 5412271142924

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Ambiance
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  10 °C
  Verfbasis
  Watergedragen
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Steenachtig-beton, Steenachtig-baksteen, Steenachtig-stuc/pleisterwerk, Behang
  Rendement per liter
  12 m²
  Rendement per verpakking
  30 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Groen
  Kleur
  Eucalyptus
  Type laag
  Toplaag
  Glanstype
  Extra mat
 • Toepassing
  Toepassing
  Schilderwerk
 • Gebruiksgemak
  Verwerkingsmethode
  Muurverfroller, Kwast
  Overschilderbaar na
  5 u
Gevarenaanduiding
Bevat 1,2-benzisothiazool-3(2H)-on en C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven