Kerst

De kerstverlichting hangt voor de ramen, de warme chocolademelk staat te dampen op tafel en de kerstboom met kerstversiering staat te schitteren in de kamer... Kerst ... Bij Brico houden we van de Kerst en dus helpen we graag om je huis zo gezellig mogelijk te maken. In onze winkels en online shop vind je dan ook alles wat je nodig hebt om er dit jaar weer een onvergetelijke Kerst van te maken.

Kerstbomen, kerstdecoratie en kerstverlichting bij Brico

De gezelligste tijd van het jaar 2019 is weer aangebroken. Kerst 2019 komt er langzaam maar zeker aan! De kerstverlichting hangt voor de ramen, de warme chocolademelk staat te dampen op tafel en de kerstboom met kerstversiering staat te schitteren in de kamer. Bij Brico houden we van de Kerst en dus helpen we graag om je huis zo gezellig mogelijk te maken. In onze winkels en online shop vind je dan ook alles wat je nodig hebt om er dit jaar een onvergetelijke Kerst van te maken.

Een sfeervolle Kerst met het hele gezin

Met z’n allen rond de kerstboom of gezellig samen eten: Kerst is een tijd van samenzijn en genieten. Dit begint natuurlijk allemaal bij een sfeervol versierd huis. Brico biedt inspiratie en de meest trendy kerstversieringen en kerstspullen, zodat jij je huis kunt om toveren in een plek waar iedereen zich thuis voelt. Van glinsterende kerstballen tot bijzondere kersthuisjes: Kerst 2018 is het moment dat je alles uit de kast mag trekken. Of je nu kiest voor subtiele kerstversiering of all out gaat met flikkerende lichtjes en schitterende kerstslingers: wij helpen je met een veelzijdige assortiment van kerstartikelen, zodat je er een perfecte Kerst van kunt maken.

Maak Kerst in 2019 onvergetelijk met onze creatieve klustips

Misschien ben je niet zo’n liefhebber van kerstdecoraties. Dat kan! Speciaal voor mensen die graag zelf met hun handen bezig zijn, hebben we een aantal inspirerende Kerst klussen gevonden. Ga dit jaar bijvoorbeeld eens voor een unieke kerstboom en maak hem zelf van steigerhout! Of timmer zelf een kerststalletje waar je (klein) kinderen het Kerstverhaal kunnen naspelen. Van zelf gevouwen kerststerren tot kerstkransen en tips voor het kopen van verschillende soorten kerstbomen: laat je inspireren door onze creatieve klussen! Bekijk www.voordemakers.be voor handige en inspirerende klus tips voor de Kerst.