Kerstbomen en kerstdecoratie

Zingen we allemaal binnenkort jingle bells vanuit ons kot? Dan maken we het maar beter gezellig! Hang kerstverlichting voor je ramen en haal een kerstboom in huis. Vergeet je geen kerststal of een kersthuisje voor op je kast? Tafeldecoratie mag ook niet ontbreken, zo fleur je je buffet wat extra op! 

Kerstdecoratie in verschillende stijlen

Kerstdecoratie bij Brico en BricoPlanit

Christmas Eve

Deze klassieke stijl wekt een warme en gezellige sfeer op, met veel rode en witte tinten. Deze stijl bevat ook veel traditionele elementen zoals slingers, een notenkraker, enz.
Kerstdecoratie bij Brico en BricoPlanit

Mountain Lodge

Beeld je in: een houten chalet, knus en gezellig voor de open haard... Dat is, in een paar woorden, de Mountain Lodge stijl! Wit, zilver en winterblauwe kleuren spelen de hoofdrol, met een warm kameelbruin accentje.
Kerstdecoratie bij Brico en BricoPlanit

Wild Glam

Een prachtige mix van warme kleuren en kerstglamour! Denk aan een huis dat luxueus is ingericht rond natuurlijke elementen met Afrikaanse invloeden en sfeervolle tinten.
Kerstdecoratie bij Brico en BricoPlanit

Pink Forest

Dit sprookjesachtige kerstthema is zeer romantisch en spreekt tot de verbeelding! Omring jezelf met kerstballen in roze tinten, vergezeld van elfen, vogels en vlinders.

Kerstbomen, kerstdecoratie en kerstverlichting bij Brico

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Kerst komt er langzaam maar zeker aan! De kerstverlichting hangt voor de ramen, de warme chocolademelk staat te dampen op tafel en de kerstboom met kerstversiering staat te schitteren in de kamer. Bij Brico houden we van de Kerst en dus helpen we graag om je huis zo gezellig mogelijk te maken. In onze winkels en online shop vind je dan ook alles wat je nodig hebt om er dit jaar een onvergetelijke Kerst van te maken.

Een sfeervolle Kerst met het hele gezin

Met z’n allen rond de kerstboom of gezellig samen eten: Kerst is een tijd van samenzijn en genieten. Dit begint natuurlijk allemaal bij een sfeervol versierd huis. Brico biedt inspiratie en de meest trendy kerstversieringen en kerstspullen, zodat jij je huis kunt om toveren in een plek waar iedereen zich thuis voelt. Van glinsterende kerstballen tot bijzondere kersthuisjes: Kerst 2018 is het moment dat je alles uit de kast mag trekken. Of je nu kiest voor subtiele kerstversiering of all out gaat met flikkerende lichtjes en schitterende kerstslingers: wij helpen je met een veelzijdige assortiment van kerstartikelen, zodat je er een perfecte Kerst van kunt maken.

Maak Kerst onvergetelijk met onze creatieve klustips

Misschien ben je niet zo’n liefhebber van kerstdecoraties. Dat kan! Speciaal voor mensen die graag zelf met hun handen bezig zijn, hebben we een aantal inspirerende Kerst klussen gevonden. Ga dit jaar bijvoorbeeld eens voor een unieke kerstboom en maak hem zelf van steigerhout! Of timmer zelf een kerststalletje waar je (klein) kinderen het Kerstverhaal kunnen naspelen. Van zelf gevouwen kerststerren tot kerstkransen en tips voor het kopen van verschillende soorten kerstbomen: laat je inspireren door onze creatieve klussen! Bekijk www.voordemakers.be voor handige en inspirerende klus tips voor de Kerst.