Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Renaulac 2023: Keep beautiful and #Calm Down

In een wereld die weinig zekerheden biedt, is één ding zeker: Calm Down #343 wordt de Renaulac-kleur van het jaar 2023. Zij is degene die ons hele leven een echte aanvulling van sereniteit zal brengen. Het resultaat is een bijzonder heldere en levendige beige tint, die een streling is voor de ogen. Een kleur die exclusief verkrijgbaar is onze Brico- en BricoPlanit-winkels.

Calm Down #303, een beige die je interieur verlicht

Calm Down #303 is geen beige tint zoals de andere. Ze toont een uitzonderlijke helderheid en weet hoe ze aanwezig moet zijn, heel aanwezig zelfs, maar zonder ooit te overdrijven. We gebruiken het om van je interieur een plek te maken die gewijd is aan de rust, waar iedereen kan ontspannen. Een plek waar iedereen zich beschermd zal voelen, ver weg van de vragen van de wereld van vandaag, maar zo dicht mogelijk bij de huidige trends in decoratie. Het is steeds een kwestie van harmonie. 


5 kleuren combinaties met Calm Down #303

Ons doel bij Renaulac is om je leven mooier, maar ook makkelijker dan ooit te maken. Daarom matchen onze kleuren bij elkaar en Calm Down #303 is daar één van. Laat je niet misleiden door de schijnbare zachtheid, deze ultrazonnige tint is ideaal om kleuren met een sterk karakter te accentueren. Het toont een extra aanwezigheid waardoor je muren weer als nieuw zullen aanvoelen.

 


#454 Vitality Boost:
Laat een zeebriesje door je interieur waaien, dankzij dit blauw dat uitnodigt om los te laten door Calm Down te durven ontmoeten. Voor een contrast dat vooral geen gebrek aan karakter heeft en dat de gave heeft om jouw interieur naar een meer eigentijdse en een meer stijlvollere plek laat reizen, maar ook om je interieur nieuw leven in te blazen. 

 


#373 Aromatic:
Een sterk aanbevolen zandkleur. Naast Calm Down, dringt het zichzelf op door zijn karakter en door het vleugje moderniteit dat het toevoegt aan ieder interieur. Welke inrichtingsstijl je ook kiest, traditioneel, vintage of design, het zal jouw interieur opwaarderen.


#131 Wide Atmospher en #141 Wide Expanse:
Een koraalroze versterkt door een heel zacht groen die gemaakt zijn om te combineren met Calm Down. De sleutel is een balans die al even dynamisch is als doordrongen van mooi optimisme en vooral een heel subtiele sfeer, bovenal ook zeer elegant. We gebruiken de nevenschikking van deze drie tinten om het oog te misleiden en een XXL-perspectief te bieden aan het interieurontwerp.


#535 Showtime:
Een bordeauxrode tint om in overvloed van te genieten, vooral als je het geweldige idee hebt om het te koppelen met Calm Down. Voor de sensatie van deze elegantie combinatie, die genoeg heeft om hoofden te doen draaien en vooral die jouw interieur een unieke draai zal geven. Bijzonder warm, lichtgevend en waar je waarschijnlijk niet genoeg van zult krijgen!

 


#595 Assured:
Een zwart van enorme diepte, en extreme elegantie. Het wordt naast Calm Down geplaatst om te voorkomen dat het te opdringerig wordt, alsof het een nieuwe uitstraling wil geven. Een combinatie als nooit tevoren, die niet onopgemerkt zal voorbij gaan.

 

3 elementen voor de afwerking van je interieur


Japanse sfeer

Calm Down #303 bezorgt diepte en rust in je interieur. Niets gaat boven een palet van pasteltinten, die jouw thuis een bijzonder speelse toets geven. Een echte verjongingskuur! Integreer in jouw volledige huis pastel kleuren gemixt met donkere materialen zoals zwarte marmer, donker hout en zwart staal. Een verlangen naar frisheid dat een positieve sfeer zal opwekken in jouw gezellige thuis, voor jou en voor iedereen die er altijd graag vertoeft.


Warmte toetsen

Een interieur waar je je goed voelt, waar je telkens naar terug verlangt als je het verlaat, is onvermijdelijk een warm interieur. En wat is er geruststellender dan zand, dat in een paar jaar tijd is veranderd van een universele kleur naar een ultra-trendy kleur met een echte korrel! Kies voor gezellige verlichting, linnen gordijnen, fluwelen tapijt, zachte fleece deken en kussens die perfect samengaat met Calm Down #303  die zelfs de temperatuur doet stijgen!


Natuur elementen

Calm Down #303 wordt gebruikt als een bijzonder elegant accent, dat tegelijkertijd zeer aanwezig en nooit opdringerig is. Een tint die opvalt door zijn helderheid, aanwezigheid en moderniteit. Zoveel essentiële eigenschappen die het de perfecte setting maken om de prachtige natuurlijke materialen toe te voegen zoals houten meubelen en /of vloer, mandjes in rotan. Een laatste tip? Kies voor veel accessoires, met afgeronde vormen die zijn gekozen vanwege hun natuurlijk ontspannende en trendy karakter!

De Calm Down is slechts één facet van het Renaulac-universum.

Het is nu of nooit om te ontdekken wat het Renaulac-assortiment voor jouw in petto heeft en hoe het je zal verbazen met al zijn kleuren!

extra inspiratie 

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten