Alle Kärcher producten

Van een hogedrukreiniger tot een Kärcher stofzuiger, onze winkels en onze site hebben een heel assortiment Kärcher-producten om je bij te staan bij kleine en grote schoonmaakkarweien. 


Heb je last van mos op je terras of heeft je auto dringend een degelijke schoonmaakbeurt nodig? Met de hogedrukreinigers van Kärcher in verschillende vermogensklassen hebben we voor jou de ideale omlossing om elk varkentje te wassen. Bekijk hier het hele aanbod.

Water doorsluizen tot wel 300 liter per minuut? Het kan met de pompen van Kärcher! Ontdek hier onze Kärcher-dompelpompen voor zowel schoon als vuil water en onze krachtige waterpompen voor iedere tuin.


Of het nu om nat, vochtig of droog vuil gaat, de Kärcher-stofzuigers kunnen elk soort vuil aan! Kortom, onmisbaar tijdens iedere verbouwing. Vind hier het hele aanbod stofzuigers & waterzuigers van Kärcher!

Geen zin meer om uren tijd te verspillen aan het wassen van je ramen? Bespaar tijd en moeite met de handige Kärcher ruitenreinigers! De ramenwassers zuigen terwijl je schoonmaakt het water op en laten streeploze ramen achter. Bekijk hier al onze Kärcher-ruitenreinigers!

schoonmaken met Kärcher


Van wasborstels tot een dakgoot en rioolset, alles om jou te helpen bij het schoonmaken. Wij hebben gegarandeerd de perfecte aanvulling voor al jouw karweien.

Gebruik de hogedrukreinigers of ruitenreinigers in combinatie met speciaal samengestelde reinigingsmiddelen. Zo garanderen Kärcher-apparaten altijd een uitstekend resultaat. Ontdek hier ons aanbod Kärcher reinigingsmiddelen voor huis en tuin!

Over Kärcher

Innovatie is de belangrijkste groeifactor van Kärcher. Om die reden kan je optimaal genieten van alle Kärcher producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren. 

Net daarom wordt wordt Kärcher wereldwijd beschouwd als een toonaangevende aanbieder van efficiënte reinigingsystemen.