Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Barbecook

Born from steel, raised by men. 

Klaar om indruk te maken als een echte barbecuespecialist? Dat doe je het beste met een echte topbarbecue!
Met haar eerste barbecue in 1985, is Barbecook geen nieuwe speler op de markt. Dankzij decennia aan innovatie en de passie voor grillen is Barbecook erin geslaagd om barbecues leuker, makkelijker en eenvoudiger te maken! Barbecook heeft tal van barbecuestellen. De klassieke houtskoolbbq met hoge voet, maar ook state-of-the-art gasbarbecues en rookovens.


Barbecueën op een iets primitievere manier blijft zijn charmes behouden. En dankzij het Quickstart systeem met regelbare luchttoevoer zijn de Barbecook houtskoolbarbecues niet zo primitief meer! Speel op zeker en kies een houtskool bbq van kwaliteit.
Een QuickStart systeem: de intensiteit van het vuur past zich aan door het veranderen van de luchtcirculatie in de kuip. Het QuickStop systeem bestaat uit een waterreservoir in de voet van de barbecue om zijn stabiliteit te verhogen en het vuur te blussen.

Geen gedoe meer met aanmaakblokjes en een hoop rook. Wie voor een Barbecook gasbarbecue kiest, kiest voor eenvoud, luxe een unieke grillervaring. Dankzij ons uitgebreid gamma aan Barbecook gas BBQ's vind je ongetwijfels een BQQ die bij je past.

Barbecook onderhoud

Barbecue onderhoudBarbecook


Om zo lang mogelijk plezier van je barbecue te hebben, moet je deze goed schoonmaken. Een kwalitatieve BBQ borstel die een tijde kan meegaan is hier cruciaal! Bekijk hier ons aanbod aan Barbecook onderhoudsmateriaal om jouw barbecue perfect schoon te houden!
Barbecue gereedschap

Barbecue gereedschapBarbecook


Een echte griller heeft goed materiaal nodig. Daarvoor ben je bij Barbecook aan het juiste adres! Van BBQ rooster tot BBQ tang. Ontdek hier al het materiaal dat je nodig hebt om de perfecte barbecue te houden!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten