Maak je eigen heavy duty werkplek

  • stappen
    4

Stap 1

Maak snel en gemakkelijk een professionele werkplek met Brico jumborekken. Stel zelf de hoogte in en bepaal de ideale indeling van de planken. Bekijk de zaaglijst en bouwtekening en materialen hieronder.

Stap 2

Zet de vier jumborekken in elkaar en plaats ze in een U vorm. Kom je er niet uit? Volg dan de handleidingen van de jumborekken. Voor extra stevigheid kan je een moer en bout plaatsen met een M10-moer ertussen. Dit zorgt ervoor dat er minder speling is tussen de kasten.

Stap 3

Nu kunnen de balken voor de bevestiging van het blad worden vastgeschroefd. Markeer van bovenaf de 3 cm-lijn en boor meerdere gaten in de frame. Gebruik hiervoor een ijzerboortje. Klem de balkjes vast zoals op foto drie. Hierdoor zorg je ervoor dat het blad vlak komt te staan met de overige planken. Schroef vervolgens alle balken vast aan de frames.

Stap 4

Om de balken met elkaar te verbinden, plaats je een schroef via de zijkant tussen de 2 balken. Doe dit aan beide kanten. Plaats vervolgens de poten (foto 4 + 5) om het blad te ondersteunen. De lengte van de poten bepaal je zelf (customize de hoogte van je blad). Plaats tot slot de horizontale balk om het blad af te werken. Schroef vervolgens het blad op de verticale balk. Om er een eigen touch aan te geven, kan je de frame en planken nog een kleurtje geven. Succes met maken!