Maak je eigen buitenkeuken in steigerhout

Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Via ons stappenplan maak je je eigen buitenkeuken in steigerhout. Laat die barbecuefeestjes maar komen!

  • Kosten
    €124.76
  • stappen
    4

Stap 1

Eerst het voorbereidende werk! Bekijk onderaan het boodschappenlijstje en haal alles in huis. Laat ook de verschillende onderdelen zagen bij Brico. 

Stap 2

Maak 2 basis-units volgens de tekening. Kies een barbecue uit en meet deze op. Op basis van de afmeting van je barbecue maak je het tussenstuk op precies dezelfde grootte. Ps: je kan steeds op de afbeelding klikken en ze eventueel uitprinten.

Stap 3

Maak vervolgens de hoek-unit en bevestig deze aan het basis-unit.

Stap 4

Eventueel kan je in 1 unit een gootsteen monteren. Slijp dan met een haakse slijper een gat uit de keramische tegel voordat je hem op de unit plakt en daarna uit de houten bovenplank. Wil je ook nog een kraantje? Gebruik dan een koudwater-fonteinkraantje en boor dan eerst een gat van 25 mm door de tegel en houten bovenplank. Na het boren plak je eerst de tegel vast en monteer je daarna de gootsteen en de kraan. Sluit de kraan aan op een tuinslang met behulp van een wartel van 1/2 duims. Op de gootsteen monteer je daarna een flexibele afvoerslang die je vervolgens in een emmer hangt.

dit heb je nodig

1
100 clips met RVS schroeven bruin
82,99
Betaal in de winkel met je ecocheques
1
Steigerhout natuur 250 x 19,5 x 3 cm
24,99per ㎡ 10.00
Betaal in de winkel met je ecocheques
1
JéWé schaaflat vuren 44 x 44 mm x 210 cm
9,29
Betaal in de winkel met je ecocheques
1
bestel in een keer voor €
124,76
koop alle materialen