Wat is er na een week hard werken fijner dan bijkomen in een warm bad of onder de stralen van een lekkere regendouche? We kunnen helaas niet elke week een bezoekje brengen aan het wellness-centrum, maar met deze tips maak je van je eigen badkamer net zo’n heerlijke plek. Of nog heerlijker, want dit is je eigen spa: aan huis!

Kies voor een regendouche

Van een miezerig straaltje water wordt niemand blij. Maar van een flinke douche ga je letterlijk stralen! Het warme water komt op je neer als een zachte regenbui, waardoor je helemaal tot rust komt.

wooninspiratie.nu
wooninspiratie.nu

Leg vloerverwarming neer

Dat moment wanneer je uit de warme douche op een koude vloer stapt… dat slaan we liever over. Vloerwarming in de badkamer zorgt voor een soepele overgang, zonder koude rillingen. Het is vrij voordelig aan te leggen als je je badkamer toch al aan het verbouwen bent en zorgt daarnaast voor extra ruimte, omdat je geen plekje meer nodig hebt voor radiatoren.

Speel een muziekje af

Om de Oosterse klanken uit het wellness-centrum ook in je eigen badkamer te laten weerklinken, kan je een doucheradio of waterdichte speaker aanschaffen. Van ontspannen gesproken!

Zet de puntjes op de i

En dan nog de finishing touch. Met wat planten geef je je badkamer meer kleur en een huiselijke sfeer. Zet ze in de vensterbank, hang ze op aan het plafond of aan de muur! En vergeet natuurlijk niet om lekkere zachte handdoeken op te hangen en je lievelingsproducten een mooi plekje te geven.

apartmenttherapy.com
bloglovin.com

En klaar is jouw thuis-spa!

Klaar om verder te bouwen & verbouwen of aan je sanitair te werken? Wij geven je alle info die je nodig hebt!