De basistinten

Het zijn er vier. Witte kleuren? Er bestaan talloze nuances tussen warme en koude tinten. Neutrale kleuren? Bruin of beige, perfect voor wie meer wil dan wit maar geen risico’s wil nemen … Lichte kleuren? Laat je verleiden door de charme van poederblauw, saliegroen, lichtgeel of subtiel roze. Donkere kleuren? In een goed verlichte kamer zorgen ze voor een apart gevoel.

Voor elke kamer een andere kleur

Een slaapkamer en een keuken sturen niet dezelfde boodschap uit. Voor een slaapkamer kies je het beste voor een basistint. In de keuken kun je gerust gaan voor uitgesproken geel . Is je salon een oase van rust? Kies voor het rustgevende en ontspannende blauw, voor groen of voor donkergrijs, dat een aangenaam gevoel geeft.

Kies voor kleuren die iets over jou zeggen

Je barst van de vreugde en de energie? Dan staan turquoise, geel, roze en oranje je op het lijf geschreven! Je bent eerder introvert van aard? Dan zullen lichte en neutrale tinten, ook in gemeenschappelijke en gezellige ruimtes, je heel goed staan en perfect passen bij elke stijl meubels. Kortom, laat je kleuren spreken!