15% korting
image_1

eTIGER buitensirene + flash

 • Draadloos en eenvoudig te installeren
 • Geschikt voor buiten
 • Bevat een stroboscoop (geeft korte, felle lichtflisten)

Toon specificaties
Productomschrijving
Schrik inbrekers of ongewenste personen af met deze buitensirene inclusief flash light van eTIGER. Deze draadloze buitensirene van 100dB heeft een stroboscoop (dit geeft korte, felle lichtflisten) en kan worden gebruikt als uitbreiding op je huidige eTIGER draadloze alarmsyteem. De sirene kan ook als standalone alarm gebruikt worden (in combinatie met een eTIGER sensor en afstandsbediening). Ideaal voor bijvoorbeeld bij je garage of tuinhuis.

eTIGER: Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei eTIGER accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Je kunt het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in je woning gedetecteerd worden.

De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets, vergelijk de specificaties en inhoud van de sets om te zien welke het beste past bij je situatie.

Let op: dit is een uitbreiging, alarmsysteem is los te koop.

EAN: 3700930500249

Specificaties
 • Algemeen
  Bereik
  80 m
  Serie
  eTIGER
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  IP-beschermingsklasse
  IP65
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Wit

Alternatieven