15% korting
image_1

eTIGER afstandsbediening alarm

 • Draadloos en eenvoudig te installeren
 • Compatibel met alle eTiger alarmsystemen

Toon specificaties
Productomschrijving
Ontgrendel je bestaande eTIGER draadloze alarmsysteem met deze RF afstandsbediening. Deze is compatibel met alle eTIGER draadloze alarmsytemen en sirenes.

eTIGER: Het eTIGER alarmsysteem is ideaal voor beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem bestaat uit een aantal verschillende basissets die uitgebreid kunnen worden met allerlei eTIGER accessoires. De installatie en bediening is snel en eenvoudig, bijna alle accessoires communiceren draadloos met het basisstation dus geen gedoe met draden. Het is een hoogwaardig alarmsysteem met allerlei extra veiligheden, bijvoorbeeld batterijen als backup wanneer de stroom uitvalt. Met behulp van de IP camera's kun je via een app op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Je kunt het systeem een SMS bericht laten sturen op het moment dat er ongewenste gasten in je woning gedetecteerd worden.

De ontgrendelbadge is ideaal voor kinderen. Door het gebruik van de badge hoeven zij geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld met de badge, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen. Er bestaan verschillende versies van de eTiger basissets, vergelijk de specificaties en inhoud van de sets om te zien welke het beste past bij je situatie.

Let op: dit is een uitbreiging, alarmsysteem is los te koop.

EAN: 3700649102048

Specificaties
 • Algemeen
  Bereik
  80 m
  Serie
  eTIGER
  Garantie
  2 jaar
 • Technische kenmerken
  IP-beschermingsklasse
  IP20
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Zwart
 • Gebruiksgemak
  Koppelbaar
  Ja

Alternatieven