Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Pluggen
 5. Terug naar Plaats-en-klaar pluggen

Plaats-en-klaar pluggen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Breedte (cm)

  Materiaal van doeloppervlak

  Verkocht door

  Materiaal

  Diameter (mm)

  Merken

  Gewicht

  Vorm

27 producten
Sorteren op:
i


Sencys bevestigingskit voor raamdecoratie S005 3st

Sencys bevestigingskit voor raamdecoratie S005 3st

Thuisbezorgd / Ophalen

3,

89

 1. 1
 2. 2

Pluggen sets kopen bij Brico/Plan-it

Tijdens het klussen maak je gebruik van verschillende materialen. Het is altijd handig als je meteen de juiste materialen bij de hand hebt tijdens het klussen. Daarom biedt Brico/Plan-it je nu de mogelijkheid om geweldige sets te kopen waardoor je de materialen niet los hoeft te kopen en je in één keer je klus af kan maken omdat je dan al in het bezit bent van het materiaal dat je voor een bepaalde klus nodig hebt. Het assortiment goedkope sets die je bij Brico/Plan-it kan kopen is erg uitgebreid dus neem snel een kijkje en bestel ook de set die je nodig hebt voor jouw klussen.

De pluggen sets van Brico/Plan-it

Elke klus vereist zijn eigen materiaal. Je kan hierbij denken aan bouten, schroeven en pluggen. Deze materialen zijn allemaal los te verkrijgen maar dit is niet altijd de meest handige oplossing. Meestal worden schroeven, boutjes en spijkers in grote getallen verkocht waarbij je aan het eind van de klus met allemaal materiaal zit die je niet op hebt kunnen maken omdat je simpelweg niet zoveel ervan nodig hebt gehad. Met de goedkope en beste sets die je bij Brico/Plan-it kan kopen zal je dit probleem niet krijgen. De sets zijn klein en daardoor heb je precies voldoende materiaal om je klus mee af te kunnen ronden. Zo kan je denken aan sets die je nodig hebt om gordijnen mee op te hangen, waarmee je kapstokken kan monteren, sets om wastafels mee in elkaar te zetten en sets waarmee je kroonluchters aan het plafond kan bevestigen. Heb je materiaal nodig waarmee je fotolijstjes op kan hangen, accessoires in de badkamer kan bevestigen of waarmee je een TV op een veilige manier kan laten hangen? Ook daar zijn de sets voor te verkrijgen. Combineer de sets met goed gereedschap zoals de Sencys haakse schroevendraaier 6 stuks en de Makita accuschroefboormachine set DDF343SHX1 14,4V. Met het juiste gereedschap en de beste sets maak je het klussen erg gemakkelijk. Let hierbij wel goed op of je holle wand pluggen, universele pluggen of volle wand pluggen nodig hebt.

Pluggen sets vergelijken en kopen

Kom de sets nu bekijken in een van onze filialen. Zo zie je meteen of je nog aanvullend materiaal nodig hebt om je klus te klaren. Ben je er al over uit welk materiaal je precies nodig hebt, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om de sets op een gemakkelijke manier te bestellen via onze webshop.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten