Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen Loodgietergereedschap
 5. Terug naar Rondbektangen

Rondbektangen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Verkocht door

6 producten
Sorteren op:
i


Sencys rondbektang 16cm

Sencys rondbektang 16cm

Thuisbezorgd / Ophalen

13,

49

Tangen kun je gebruiken voor verschillende toepassingen. Er zijn tangen om materialen beet te pakken, om voorwerpen mee te buigen, plat te knijpen of om mee te knippen. De rondbektang is een tang die gebruikt wordt om (ijzer)draden mee te buigen. Het is een tang met een bek met ronde uiteinden. De rondbektang is de ideale tang om draadoogjes mee te maken. Deze tang wordt veel gebruikt om sieraden te maken. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige rondbektangen in verschillende soorten en maten.

Rondbektangen, platbektangen en zijkniptangen

Voor het buigen van draden, het openen en dichtmaken van ringetjes en het maken van draadoogjes gebruik je een rondbektang. Met de bek van de rondbektang kun je draadoogjes maken. De grootte van de rondbektang bepaalt de grootte van het oogje. Als het oogje klaar is, knip je het draad naar wens in lengte af met een kniptang. Een zijkniptang is een handige tang voor kleine stukjes draad af te knippen die onder een moeilijke hoek zitten. Een platbektang wordt gebruikt om kleine materialen stevig vast te houden. Met een geribbelde bek heb je meer grip, als het materiaal het toelaat. Kostbaar materiaal, zoals sterling zilver, pak je beter vast met een tang met een gladde bek, zodat je het niet kunt beschadigen.

Tangen online kopen bij Brico/Plan-it

Brico/Plan-it heeft voor elke toepassing een geschikte tang. Voor het maken van sieraden kun je bij Brico/Plan-it voordelige rondbektangen, platbektangen en zijkniptangen kopen. Kom eens kijken in onze winkel of snuffel op je gemak eens rond op de website van Praxis. Je kunt je benodigdheden dan ook meteen bestellen. Brico/Plan-it verkoopt ook handige tangensets waarmee je voordelig verschillende soorten tangen in huis haalt. Bestellen gaat heel eenvoudig en je kunt je aankopen thuis laten bezorgen of je haalt je bestelling op afspraak op in een van de Brico/Plan-it winkels bij jou in

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten