Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen Loodgietergereedschap
 5. Terug naar Combinatietang

Combinatietang

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

18 producten
Sorteren op:
i


Sencys combinatietang mini

Sencys combinatietang mini

Thuisbezorgd / Ophalen

6,

49
Baseline combinatietang staal 150mm

Baseline combinatietang staal 150mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

6,

79
Stanley Dynagrip Combinatietang CG 150mm

Stanley Dynagrip Combinatietang CG 150mm

Binnenkort verkrijgbaar

22,

78

Combinatietangen kopen bij Brico/Plan-it

Er is een tang voor elke klus. De tang is een gemaakt om voorwerpen stevig in de greep te krijgen en ze vervolgens te kunnen verbuigen, platknijpen of dunne metaalsoorten mee te snijden. Een tang heeft twee hefbomen. Deze zijn aan elkaar verbonden door een scharnier, zoals dat ook bij een schaar is. De meest bekende tang is waarschijnlijk wel de combinatietang. Je kunt ermee buigen, knippen en montagewerkzaamheden doen. De klusser kan niet buiten een paar goede tangen. Bij Praxis vind je een ruim assortiment tangen.

Wat kun je doen met een combinatietang

De combinatietang heeft drie functies. Voor het buigen van materiaal wordt de voorkant van de bek gebruikt. In de achterkant van de bek heeft de combinatietang scherpe snijkanten waarmee je kunt knippen. In het midden van de bek zit een ronde uitstulping. Hiermee kun je schroeven en moeren en dergelijke vast- en losdraaien. Gebruik altijd de juiste tang voor je klus, anders is de kans groot dat je schade toebrengt aan je werkstuk. Een tang moet een goede grip hebben om het werk vlot en soepel ermee te verrichten. Bij Brico/Plan-it vind je combinatietangen van meerdere merken in vele soorten en maten. En diverse andere tangen voor verschillende klussen in huis, zoals de langbektang en waterpomptang. Kom eens langs in de winkel van Brico/Plan-it en laatje verrassen door de kwaliteit en scherpe prijzen van de diverse tangen.

Gebruik combinatietang

Elke tang heeft zo zijn eigen functie. Het is dus belangrijk de juiste tang voor de juiste toepassing te gebruiken. Een combinatietang gebruik je om te buigen, knippen en te monteren. Je kunt voor het knippen ook een kniptang gebruiken en voor het buigen een buigtang. Als je een verkeerde tang gebruikt, is de kans groot dat je schade veroorzaakt. Het is belangrijk dat de tang in goede staat verkeert. Ook moet de grip goed zijn. Als het gereedschap prettig in de hand ligt en je er stevig grip mee hebt, is het werk zonder al te veel inspanning snel en eenvoudig gedaan. Houd de tang goed vast bij de handgrepen, zodat je de kracht van de tang gebruikt. Let erop dat je haaks op de draad knipt en zorg ervoor dat je diep in de bek van de combinatietang knipt.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten