Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Meetaccessoires

 • Bosch statief voor lijnlaser ‘MM1’

  Dit statief van Bosch is een flexibele oplossing om uw laserlijn op de benodigde hoogte te positioneren. Hij past bij alle lasertoestellen en fotoapparaten met een 1/4" schroefdraad. Boven is hij snel en eenvoudig te plaatsen op zowel verticale als horizontale oppervlakken.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Bosch statief voor lijnlaser ‘MM2’

  Dit statief van Bosch is de flexibele oplossing om de laserlijn op de benodigde hoogte te positioneren. Hij past bij alle lasertoestellen en fotoapparaten met een 1/4" schroefdraad. Bovendien is hij snel en eenvoudig te bevestigen zowel op verticale als op horizontale oppervlakken.

  Vergelijk dit product
  24.99
 • Stanley statief voor lijnlaser ‘Alu5025’

  Dit statief van Stanley is perfect geschikt voor het plaatsen van een fototoestel, een afstandmeter of een lijnlaser met een 1/4" schroefdraad. De hoogte is regelbaar van 44 tot 119 cm en hij kan helemaal opgevouwen worden.

  Vergelijk dit product
  25.99
 • Bosch statief voor lijnlaser ‘TT150’

  Dit statief TT150 van Bosch is geschikt voor het plaatsen van een lijnlaser voor een exacte en precieze positionering van uw laserlijn op een gewenste hoogte van 55 tot 157 cm. Hij beschikt over een eenvoudige bediening voor het snel bevestigen van het toestel en het instellen van de gewenste hoogte.

  Vergelijk dit product
  49.99
 • Bosch telescoopsteel ‘TP320’ 10-320 cm

  Deze telescoopsteel van Bosch is ideaal voor de positionering van een kruis- of lijnlaser op een hoogte van 10 tot 320 cm. Dit statief is eenvoudig op te stellen door vier telescoopdelen met een draaivergrendeling. Bovendien beschikt dit statief over een flexibele en stabiele bevestiging met en geveerde plafondplaat in elke hoek.

  Vergelijk dit product
  62.99

Meetaccessoires

Meetaccessoires kopen bij Brico/Plan-it

Ben je op zoek naar gereedschap op je schilderij knap op te hangen, of bouw je een muurtje die je natuurlijk lijnrecht wilt plaatsen? Dan ben je voor het juiste meetgereedschap bij Brico/Plan-it aan het juiste adres. Heb je daarbij ook aan de diverse meetaccessoires gedacht? Heb je in je gereedschapskist bijvoorbeeld een voorraad potloden liggen? Niets vervelender dan tijdens je werkzaamheden nog op zoek te gaan naar zo’n op het eerste oog onbenullig detail. Als je bij Brico/Plan-it je meetgereedschap haalt, vergeet dan niet even bij het schap meetaccessoires te kijken! De meetaccessoires van Brico/Plan-it zijn goedkoop, maar onderschat ze niet! Ze zijn een belangrijk onderdeel om je meetklus tot in de finesse te klaren.

Diverse hulpmiddelen bij meetwerk

Meetaccessoires kunnen een grote hulp zijn bij het meetwerk. Zo kun je met een slaglijnmolen op grote oppervlakte op vrij eenvoudige en goedkope wijze een zuiver rechte lijn aftekenen. Ben je veel aan het klussen en zoek je een handig en duurzaam meetapparaat, dan is de lijnlaser wellicht iets voor jou. Je kunt er zonder iets te beschadigen je decoratie in een rechte lijn ophangen, of tegels mee zetten. De lijnlaser is een geweldig apparaat dat veel hulp biedt bij het nauwkeurig uitlijnen van elke klus. Met onze vochtmeter kun je meten of er vocht zit in verschillende bouwmaterialen, zonder het materiaal te beschadigen. Een vochtmeter kan bovendien ook erg handig zijn voor verschillende klusjes, als je bijvoorbeeld een laminaatvloer wilt leggen. De bodem en ondervloer moeten droog zijn. Met een vochtmeter voorkom je dat je planken na verloop van tijd krom trekken vanwege vocht.

Voordelig online meetaccessoires kopen bij Brico/Plan-it.be

Alle gereedschap en meetapparatuur plus accessoires kun je online bestellen via onze website Brico/Plan-it.nl. Je vind hier per categorie wat je nodig hebt. Uit de productbeschrijving haal je informatie over de toepassing van vele producten. Let ook op onze extra online deals voor nog meer voordeel. Koop al je benodigdheden nu eenvoudig in een keer via een bestelling op Brico/Plan-it.nl. Je kunt je aankopen thuis laten bezorgen of eenvoudig zelf afhalen op afspraak. Wij zorgen ervoor dat je bestelling direct voor je klaarstaat. Zo hou jij weer extra tijd over die je kunt besteden aan je klus.