Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Gereedschap: tips

Kies het juiste gereedschap -elektrisch, motorisch of manueel- vooraleer aan een klus te beginnen: perforeren, boren, beitelen, frezen, zagen, schaven, schuren, … Echt alles is mogelijk.

Precisiegereedschap

Elke goede klusser heeft een gereedschapskist die min of meer compleet is. Maar of het nu grote werken zijn of kleine klusjes, hij moet zeker in het bezit zijn van een minimum aan precisiegereedschappen.
Lees meer >

Een gereedschapskist samenstellen

Investeer in een goed samengestelde gereedschapskoffer. Ontdek hier welk basisgereedschap onmisbaar is voor plezierig en veilig klussen en vind bovendien tips om uw werkplaats te veranderen in een praktische en comfortabele ruimte.
Lees meer >

Het onderhoud van uw auto

Na het vervoeren van gereedschap, materialen, bouw- en tuinafval verdient uw wagen een opknapbeurt. Dankzij de info in deze Bricofiche gebruikt u het juiste materiaal en vergeet u geen enkel hoekje of kantje.
Lees meer >

Lassen

Voor elke metaalsoort bestaat er een lastechniek, en voor elke lastechniek zijn er specifieke gereedschappen. Vergeet daarbij zeker niet de veiligheidsregels, want het metaal kan zeer hoge temperaturen bereiken. 
Lees meer >