Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Bouwfolie

Bouwfolie

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Binnen/buitengebruik
  i

  Verkocht door

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Herbruikbaar

  Materiaal

  Antislip

  Breedte (cm)

  Waterdicht

  Prijs per m²

471 producten
Sorteren op:
i


Sencys afdekfolie extra sterk zwart 4x5m

Sencys afdekfolie extra sterk zwart 4x5m

Thuisbezorgd / Ophalen

7,

99
Sencys afdekzeil polyethyleen bruin 65gr/m² 2X3m

Sencys afdekzeil polyethyleen bruin 65gr/m² 2X3m

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

4,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 20

Bouwfolie kopen bij Brico/Plan-it

Klussen moet op een veilige manier gebeuren. Hiervoor zijn er verschillende materialen te koop waaronder bouwfolie. Met bouwfolie zorg je ervoor dat je oppervlakten kan bedekken waarvan je niet wil dat deze vies worden of waarvan je niet wil dat deze worden blootgesteld aan giftige stoffen. Ook als je zelf aan het werk bent in gebieden waar veel zand opstuift dan wil je niet dat dit zich uitbreidt naar gebieden waar dit niet gewenst is. Daarom heb je bij Brico/Plan-it nu de mogelijkheid om verschillende soorten professioneel folie te kopen die je kan toepassen in diverse situaties. De bouwfolie van Brico/Plan-it is niet alleen goedkoop maar ook duurzaam waardoor het lang meegaat en waarmee je verschillende soorten oppervlakten kan beschermen. Bekijk het assortiment nu en maak je keuze zodat je snel aan de slag kan met je klussen.

Bouwfolie kopen bij Brico/Plan-it

Het kopen van de beste bouwfolie bij Brico/Plan-it zal je zeker tot succes leiden. Je hebt hier namelijk de keuze om bijvoorbeeld folie te kopen die geschikt is voor je schilder klussen. Door de folie aan te brengen op plaatsen waar je wil voorkomen dat de verf op terecht komt, maak je de klus sneller af en op een professionelere manier dan wanneer je achteraf ook nog veel schoon te maken hebt. Natuurlijk kan het ook zijn dat je veel werkt met zand en wilt voorkomen dat het zand waait naar plaatsen waar je dat niet wilt. Daar heb je bij Brico/Plan-it ook verschillende soorten folie voor. De soorten goedkope bouwfolie van Brico/Plan-it zijn toepasbaar bij diverse klussen zodat het veel makkelijk wordt om je werk af te krijgen en waardoor de afwerking veel professioneler zal zijn. Verfklussen maak je ook gemakkelijker met Tesa afplaktape lakverf 25m x 30mm en met het Sencys schuifmes snij je de bouwfolie op het juiste formaat. Maak het klussen ook veel makkelijker en professioneler met het beste bouwfolie van Brico/Plan-it.

Bouwfolie kopen bij Brico/Plan-it en bekijken

De bouwfolie is nu snel en op een makkelijke manier te koop in onze webshop waar je bestelling zo snel mogelijk bij je zal worden afgeleverd. Natuurlijk ben je altijd ook vrij om even langs te komen in onze winkel waar we je kunnen adviseren over de diverse typen bouwfolie en de juiste toepassingen. Bekijk ons assortiment nu en maak je keuze!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten