Surprise vliegtuig maken

  • Tijd
    2 uur
  • Totaal aantal stappen
    6

Stap 1

Een surprise die ook te gebruiken is als speelgoed is natuurlijk dubbel zo veel fun. Met een paar simpele schaarbewegingen en wat tape kan je een leuke vliegtuig maken. Zoek een doos met de afmetingen van ongeveer 50 x 40 x 40 cm.

Stap 2

Knip als eerst de bovenkant van de doos (foto 1). Teken met een stift het gedeelte wat je weg wilt knippen. Pas op dat je niet te diep knipt.

Stap 3

Gebruik de bovenkant van de doos om de vleugels, propellers en de staart.

Stap 4

Kleur de propellers en vleugels in en geef er een eigen twist aan. Maak een opening aan de zijkanten ter grootte van de vleugels. Zorg ervoor dat de openingen niet te groot zijn (anders vallen de onderdelen er af). Plaats ook de staart (foto 3).

Stap 5

Gebruik tape aan de binnenkant van de doos om de staart en vleugels vast te plakken. Gebruik lijm om de propellers vast te plakken. Wil je de propellers laten draaien? Gebruik dan een plastic punaise en zet het via de binnenkant vast.

Stap 6

Behalve als surprise, kun je de vliegtuig gebruiken als speelgoed. Hieronder een vliegtuigpiloot in spe ;) (http://www.repeatcrafterme.com/2014/05/cardboard-box-airplane.html)

Dit heb je nodig