Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Qt cycle tech urban speed pedelec helm zwart 55-58 cm nta/8776/2810380
Qt cycle tech urban speed pedelec helm zwart 55-58 cm nta/8776/2810380 2
Exclusief online

Qt cycle tech urban speed pedelec helm zwart 55-58 cm nta/8776/2810380

  • Optimale bescherming hoofd
  • Lichtgewicht en verstelbaar
  • Voldoet aan wettelijke eisen

Toon specificaties

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietshelmenCycletech producten

Productomschrijving

Urban Pedelec Speed Fietshelm - Optimale Bescherming voor Jouw Hoofd

De Urban Pedelec Speed fietshelm biedt een optimale bescherming voor jouw hoofd tijdens het fietsen. Deze helm voldoet aan alle wettelijke eisen en behaalt daarnaast ook hoge prestaties op het gebied van looks, gebruiksgemak en functionaliteit.

Deze fietshelm is voorzien van ventilatieopeningen die zorgen voor een optimaal ademend vermogen. Hierdoor blijft jouw hoofd koel en comfortabel, zelfs tijdens intensieve fietstochten. Daarnaast heeft de helm een lichtgewicht en afneembaar vizier, waardoor je kunt kiezen tussen extra bescherming tegen de zon en wind, of een helder zicht zonder vizier.

De kussentjes in de helm zijn uitwasbaar, waardoor je altijd kunt genieten van een frisse en hygiënische helm. De verstelbare kinband zorgt ervoor dat de helm perfect op jouw hoofd aansluit en niet verschuift tijdens het fietsen. Met de handige draaiknop aan de achterkant van de helm kun je de pasvorm eenvoudig aanpassen voor extra comfort en stabiliteit.

De Urban Pedelec Speed fietshelm voldoet aan de nieuwe NTA 8776 speed pedelec standaard, waardoor deze helm geschikt is voor gebruik op snelle elektrische fietsen. De helm is voorzien van een magnetisch visier en windscherm, waardoor je beschermd bent tegen insecten en wind. De magnetische FIDLOCK sluiting zorgt ervoor dat de helm gemakkelijk en veilig kan worden vastgemaakt.

Deze fietshelm heeft extra lage bescherming aan de achterkant van het hoofd, waardoor je nog beter beschermd bent bij een valpartij. De helm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een stoere zwarte kleur. De buitenkant van de helm is gemaakt van kunststof en de voering is gemaakt van EPS. De helm weegt slechts 220 gram en heeft een hoofdomtrek van 55-58 cm.

EAN:
  • 5414704013115

Specificaties


    Alternatieven

    Zelf gemaakt. Slim bespaard.

    • Meer dan 150 winkels

    • Snelle ophaling in de winkel

    • +45.000 producten online

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Brico & BricoPlanit winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Brico

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    schrijf je in voor de nieuwsbrief

    © 2024 -

    Brico BricoPlanit BricoCity

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten