1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Snoeigereedschap
 5. Terug naar Takkenscharen

Takkenscharen

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Materiaal

  Maximale takdikte

  Volume (L)

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

21 producten
Sorteren op:

Central Park aambeeld takkenschaar Ø 40 mm

15%

korting

Central Park aambeeld takkenschaar Ø 40 mm

Takkenscharen

Met de kaart

49,

99

42,

49
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Takkenscharen voor elke tuinklus

Is jouw tuin toe aan een fikse snoeibeurt? Goed onderhouden bomen en planten leven langer en bloeien mooier! Dun je planten gemakkelijk uit met een goede takken- of snoeischaar. Met het snoeimateriaal van Brico voer je deze klus gemakkelijk zelf uit. Houd je gewassen langer gezond met het juiste tuingereedschap. Kweek je planten in organische tuinaarde een extra lange levensduur. Je geniet zo het hele jaar door van een levendige tuin.

Snel aan de slag met de juiste takkenschaar

Jong hout knip je moeiteloos met een klassieke takkenschaar. Met de precisiegeslepen messen werk je nauwkeurig en bereik je het beste resultaat. Door de zachte handgrepen is de snoeischaar aangenaam in het gebruik. De takkenscharen zijn ergonomisch vormgeven. Door de lange hefbomen hoef je niet veel kracht te zetten. Je houdt het lichtgewicht gereedschap comfortabel vast. Je knipt de dikste takken probleemloos door zonder het risico op blessures. Heb je grote planten in de tuin? Met een telescopische takkenschaar snoei je gemakkelijk op grote hoogte. De schaar is uitschuifbaar, waardoor je planten tot op wel drie meter hoogte kunt bereiken. Je steel van de schaar stel je zelf in, van 65 tot wel 90 centimeter. Je kunt eenvoudig overal bij en snoeit in een handomdraai hoge bomen met dikke takken. Heb je dichte struiken in de tuin? Met een struik- en boomschaar wordt snoeien een fluitje van een cent. Je snoeit de meest dichtbegroeide struiken gericht en en precies met de zeer smalle en lichte snoeikop. Door de geïntegreerde trekband raakt de schaar bovendien niet zomaar verstrikt tussen de bladeren. Voor de zwaardere klussen kun je gebruikmaken van een kettingzaag.

Onderhoud takkenscharen

Je krijgt 25 jaar garantie op sommige takkenscharen, je bent dus gegarandeerd van een lange gebruiksduur. Slijp je snoeigereedschap regelmatig om deze in optimale vorm te houden. Je doet dit eenvoudig met een kleine diamantvijl. Door de takkenschaar ook goed schoon te maken houd je deze in perfecte conditie en heb je er extra lang plezier van.

Takkenscharen online kopen

In het uitgebreide assortiment vind je het ideale tuingereedschap, passend bij jouw budget. Selecteer jouw favoriete takkenschaar uit de uitgebreide voorraad snoeimaterialen. Bij Brico vind je het beste tuingereedschap voor aantrekkelijke prijzen in de aanbieding. Kom naar een van onze winkels en vergelijk alle takkenscharen. Je krijgt altijd een goed advies over de juiste schaar voor jouw tuinklus. Heb je de snoeischaar van jouw keuze gevonden? Je kunt deze ook gemakkelijk online kopen op brico.be. Bovendien bezorgen wij de takkenscharen netjes bij jou thuis.