• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Onkruidverdelgers
 5. Terug naar Voegenborstels

Voegenborstels

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

9 producten
Sorteren op:
i

Eurom onkruidborstel Weedcleaner 400W

Eurom onkruidborstel Weedcleaner 400W

Thuisbezorgd / Ophalen

79,

99
icon
Talen Tools onkruidborstel 3 stuks

Talen Tools onkruidborstel 3 stuks

Binnenkort verkrijgbaar

8,

99
icon
Baseline voegenborstel met steel 120cm

Baseline voegenborstel met steel 120cm

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

9,

29
icon

Groene aanslag en hardnekkig onkruid verwijder je effectief met een voegenkrabber of voegenborstel van Brico. De voegenborstels zijn voorzien van staaldraad, waarmee je makkelijker het onkruid en mos tussen de voegen weg kunt vegen. Met de voegenkrabber haal je zeer doeltreffend het hardnekkige onkruid weg. Er zijn ook voegenborstels die extra zijn uitgerust met een voegenkrabber. Bij Brico koop je voordelige voegenborstels.

Scherp geprijsde voegenborstels van verschillende merken

Bij Brico vind je voegenborstels en onkruidverdelgers van verschillende merken. Veel mensen zijn zeer tevreden over de Gardena voegenborstels. De Gardena voegenborstel heeft een schraaprand waarmee je het vastzittend vuil goed kunt aanpakken. Deze voegenborstel past op alle stelen uit het Gardena combisystem. Met de steel kun je overal goed bij. De metalen borstel is smal toelopend waarmee je makkelijk het onkruid mee weg kunt halen, zonder dat je hoeft te bukken. Dat werkt erg prettig en is natuurlijk ook veel beter voor je rug. Ook de scherp geprijsde voegenborstels van het merk Hendrik Jan koop je bij Brico. Ze zijn verkrijgbaar met steel en zonder, aangevuld met schraper of zonder. De voegenborstel van Baseline heeft een steel van 140 cm. Je kunt er prima het mos mee verwijderen in bestratingvoegen en aan muurkanten. Deze voegenborstels koop je allemaal bij Brico voor een zeer gunstige prijs.

Onkruid en mos verwijderen op diverse manieren

Voegen verlos je effectief van onkruid en mos met voegenborstels. Probeer er eerst een klein stukje mee ter controle, om te zien of het staaldraad niet al je stenen beschadigt. Met een onkruidsteker kun je het onkruid tussen je terrastegels verwijderen. Bij Brico koop je biologisch afbreekbare onkruidbestrijdingsmiddelen waar je voor langere tijd af kunt rekenen met mos, onkruid en groene aanslag. Als je veel last van onkruid in je tuin hebt, kan een onkruidbrander een goede oplossing zijn. Brico biedt verschillende mogelijkheden om ongewenst onkruid, mos en groene aanslag grondig te verwijderen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten