Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Werkbreedte
  De effectieve breedte of werkbreedte is de optimale bruikbare werkbreedte.
 • Type
 • Afmetingen
 • Gewicht
 • Volume
7 producten

Gardena wasborstel
Gardena wasborstel
Schoonmaakattributen
Gardena schrobber ‘Comfort’
Gardena schrobber ‘Comfort’
Schoonmaakattributen
Gardena Schrobber "Combisystem"
Gardena Schrobber "Combisystem"
Schoonmaakattributen
Gardena zwenkwasborstel
Gardena zwenkwasborstel
Schoonmaakattributen
Polet grijptang 90cm
Polet grijptang 90cm
Schoonmaakattributen
Gardena handschrobber
Gardena handschrobber
Schoonmaakattributen

  Onze afdeling terrasreiniging wordt op deze pagina voorzien van de nodige schoonmaakattributen. Vaak wordt over het hoofd gezien hoezeer deze hulpmiddelen de meest vervelende buitenklussen weten te verlichten. Het gebruik van de juiste borstel of het juiste gereedschap maakt echter wel degelijk een wereld van verschil. Dat geldt dubbel wanneer je onze beste schoonmaakattributen kunt kopen aan zulke scherpe prijzen. Zo wordt je winst dubbel. Heb je interesse in meer terrasreinigingsmiddelen of hogedrukreinigers? Bezoek dan zeker ook deze pagina's.

  Brico schoonmaakattributen

  Het gras is dan wel gemaaid, maar waar ga je met al die grasresten naartoe? Je hebt het juiste middel voor de reiniging van je terrastegels, maar je borstel werkt niet mee. Het zijn stomme probleempjes, maar op het eind van de dag kosten ze je veel tijd en misschien ook nog eens geld. Precies dat is wat je kunt vermijden met de Brico schoonmaakattributen. Gras en onkruid schraap je nu in geen tijd bij elkaar met onze slimme blad- en grasverzamelaar. Opbergen en transporteren wordt eenvoudig dankzij onze handige tuinafvalzak van maar liefst 120 liter. En voor al je poetswerk hebben wij de aangepaste borstels in huis. Of je nu zoekt naar meer comfort, ergonomie of kracht: Brico heeft steeds de beste oplossing voor de beste prijs.

  Een Brico schoonmaakattribuut kiezen

  Het belangrijkste is daarbij uiteraard dat je het juiste attribuut kiest voor je klus. Met name onze poetsborstels hebben elk zo hun eigen specialiteit. Ze zijn hoog of laag, ergonomisch en/of krachtig, of multifunctioneel. Soms moet je er ook rekening mee houden dat bepaalde borstels bij een groter reinigingssysteem horen en dus het best functioneren binnen dat systeem. Dat is precies waar onze gespecialiseerde attributen je tijd en geld besparen. Twijfel je over deze of gene keuze? Aarzel dan niet om het advies in te roepen van onze experts.

  Brico topper: de Gardena wasborstel

  Deze wasborstel is een toonbeeld van multifunctionaliteit, reinigingskracht en souplesse. Met een Original Gardena System kan hij perfect op de waterleiding worden aangesloten. Bovendien kun je hem ook combineren met een Original Gardena Cleansystem watersteel. Zijn gemengde paardenharen zijn daarbij ideaal voor de reiniging van gevoelige oppervlakten, die voorzichtig en toch intensief behandeld moeten worden.