1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Planten & potten
 4. Terug naar Tuinaarde

Tuinaarde

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Beoogd gebruik

  Gewicht

  Volume (L)

  Anti-mos werking
  i

  Anti-onkruid werking
  i

  Kant & klaar
  i

  ROHS keurmerk

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Substantie

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Toepassing

  Type materiaal

  Werkbreedte
  i

  Werkzame lengte (mm)
  i

  Vorm

8 producten
Sorteren op:

DCM bodemverbeteraar Vivimus Uni 40L

DCM bodemverbeteraar Vivimus Uni 40L

Tuinaarde

8,

99
0
icon

De beste tuinaarde voor de mooiste planten

Wil je ook het liefst een kleurrijke tuin of een groene oase in je woonkamer? De basis van gezonde, stralende bloemen en planten is de grond waarin zij groeien. Tuinaarde en potgrond van goede kwaliteit zijn daarom onmisbaar voor iedereen met groene vingers. Kamerplanten groeien sterk en gezond in bemeste aarde, gewassen leven langer in grond van hoge kwaliteit. Geniet extra lang van de mooiste bloemen en planten met de beste tuinaarde van Brico.

De beste kwaliteit en een lange levensduur

Tuinaarde met goede eigenschappen zorgt voor het beste resultaat. Door de organische meststoffen groeien jouw gewassen als kool. Gebruik bemeste grond ook in je moestuin om de lekkerste courgettes, paprika’s en champignons te kweken. De stoffen in de aarde bevorderen de plantengroei en verbeteren de kwaliteit van de bodem. De grond wordt luchtiger waardoor de wortels van de planten zich beter ontwikkelen. Bloemen en planten leven langer wanneer zij groeien in hoogwaardige tuinaarde. Je geniet dus extra lang van de gewassen in je woonkamer of tuin.

Tuinaarde kopen in de winkel of online

Bij Brico vind je de beste potgrond en tuinaarde in de aanbieding. Je profiteert altijd van hoge kortingen en bent verzekerd van grond van de hoogste kwaliteit. Kom naar een van de winkels en laat je adviseren door de deskundige medewerkers. Zo weet je zeker dat je thuiskomt met de mest die past bij jouw tuin- of kamerplanten. Geen zin om de zakken bemeste tuinaarde en potgrond op de fiets mee te slepen? Selecteer de grond van jouw keuze op brico.be. Door je favoriete artikelen online te kopen wordt alles gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Je hoeft de deur niet meer uit om jouw planten en bloemen de beste zorg te geven!