Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • Materiaal
1 product


  Handig: een oprolbaar windscherm!

  Een oprolbaar windscherm is een makkelijk aan te brengen afscherming die kan worden gebruikt op het dakterras, in de tuin of bijvoorbeeld op de camping. Onze windschermen zijn laag geprijsd en zeer eenvoudig te bevestigen. Een goed windscherm is stevig, duurzaam en kan makkelijk opgeborgen worden wanneer het tuinseizoen voorbij is. Naast standaard windschermen, die tevens dienst kunnen doen als afscherming van een zitplek of een tuin, biedt Brico/Plan-It ook een uitgebreid assortiment oprolbare windschermen. Een oprolbaar windscherm zit in een cassette. Deze cassette wordt eenvoudig in- of tegen de muur bevestigd en kan naar behoefte worden gebruikt. Zo heb je altijd bescherming tegen de zon en wind en is je privacy gegarandeerd. Een oprolbaar windscherm is een perfecte oplossing voor tuinen met weinig ruimte. Ook op een dakterras kan een dergelijk scherm goed worden gebruikt.

  Het juiste windscherm kopen

  Ben je op zoek naar een manier om je tuin (af en toe) af te schermen? Kies dan een oprolbaar windscherm uit het Brico/Plan-It assortiment. Bepaal hoe hoog en hoe breed jouw ideale windscherm mag zijn. Meet de wijdte van het af te schermen gebied op en bekijk de beschikbare maten van onze goedkope windschermen in de webshop of in een van onze winkels. Uiteraard zijn de windschermen in meerdere kleuren verkrijgbaar. De windschermen zijn bestand tegen UV-straling van de zon en zijn scheurvast. Hiermee heb je de garantie dat jouw scherm seizoenen lang meegaat! Uiteraard bezorgt Brico/Plan-It je nieuwe windscherm en eventuele meebestelde artikelen snel thuis. Zo kun je snel aan de slag en genieten van je nieuwe windscherm.

  Een nieuw windscherm installeren voor in de tuin of op je terras

  Heb je de juiste afmetingen genoteerd en een nieuw windscherm gekocht? Bij de meeste windschermen zijn de benodigdheden voor de montage van de cassette bijgesloten. Hiermee kun je het nieuwe windscherm eenvoudig op een wand monteren. Voor het installeren van een nieuw windscherm heb je in principe het volgende gereedschap nodig; een schroefboormachine, een waterpas, een potlood en (indien niet meegeleverd) schroeven en de juiste pluggen voor het type muur waarop je de cassette bevestigd. Heb jij gekozen voor een uitrolbaar windscherm? Ook dan heb je deze gereedschappen nodig. Bepaal de juiste kant van de muur waaraan het nieuwe windscherm bevestigd wordt. Houdt hierbij eventueel rekening met de zonzijde van de plek waar je graag zit. Wil je juist kunnen genieten van de zon, of liever in de schaduw zitten? Door de goede UV-bestendigheid doet een goed windscherm tevens dienst als zonwering. Brico/Plan-It heeft ook nog andere zonwering, zoals zonneschermen en parasols.