Tot 65% korting


Maak je klaar voor de zomer en geniet van onze weggeefprijzen. Wij bieden je een breed gamma producten aan verlaagde prijzen.
Ontdek al onze prijzen

Magazines en catalogus


Verfmagazine

Ontdek het hier


Badkamermagazine

Ontdek het hier

Vloerbekledingmagazine


Ontdek het hier

Tuincatalogus


Ontdek het hier

Meer promoties


Mis de kans niet om je slag te slaan ! Verschillende producten zijn einde serie of in uitverkoop. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt.

Schrijf je in

Maak een account en kies je favoriete winkel. Schrijf je daarna in op onze nieuwsbrief en mis de lokale acties niet.

Maak een account    Schrijf je in

Onze merken organiseren regelmatig cashbacks en wedstrijden. Profiteer maximaal van deze acties! Je kan ze hier allemaal vinden.

Meer weten

Voorwaarden van onze commerciële acties

Sommige acties zijn voorbehouden aan leden van ons getrouwheidsprogramma en zijn dus alleen geldig op vertoon van de getrouwheidskaart. Om van de acties met de getrouwheidskaart te kunnen genieten moet de kaart geregistreerd worden. Heb je nog geen kaart? Vraag ze gratis aan in de winkel, of ontvang ze digitaal via de app of door een account aan te maken op Brico.be. Deze kaart is geldig in al onze Brico, BricoCity en BricoPlanit winkels. Om na te gaan of een actie exclusief geldig is voor leden van ons getrouwheidsprogramma, kan je inlichtingen vragen in de winkel, de voorwaarden van de actie raadplegen of op Brico.be kijken of de vermelding "met de kaart" bij het artikel in kwestie staat. Onze prijskortingen zijn nooit cumuleerbaar met de Brico Discount Club kaart, de Geprivilegieerde Klantenkaart of andere lopende promoties. Ze zijn eveneens niet geldig op diensten en verhuur, bestelbonnen, “permanent lage prijs” of “massaverkoop”-artikelen, op de merken Baseline en Xceed, de zonnepanelen of de Cadeaupas, tenzij het expliciet vermeld is. Bij een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Sommige acties zijn online niet geldig. Sommige acties zijn niet geldig in al onze winkelpunten. In dit geval kan u steeds de vermelding “enkel bij Brico” of “enkel bij BricoPlanit” terugvinden in onze communicatie en bij de voorwaarden van de actie.