Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 2
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 3
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 4
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 5
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 6
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 7
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 8
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 9
Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W 10
Exclusivement en ligne

Trotec Olieradiator TRH28E - 3 standen - 2500W

  • Met 3 verwarmingsstanden
  • Met oververhittingsbeveiliging
  • Geruisloze verwarming

Afficher les spécifications

141,

95

Vous n'avez pas trouvé ce que vous cherchiez ? En savoir plus.

OlieradiatorsTrotec producten

Description de produit

De TRH 28 E oliegevulde radiator is een energiebesparende elektrische kachel met een modern design. De kachel heeft een energiebesparend verwarmingssysteem waarmee je de ruimte snel en precies kunt verwarmen tot een vooraf ingestelde gewenste temperatuur binnen een temperatuurbereik van 16 °C tot 30 °C. Na slechts 8 minuten opwarmtijd bij ruimtes tot 30 m² en 75 m³. De warmte wordt voornamelijk via de warmtevlakken binnenin afgestraald, waarbij de buitenste zijranden een lagere oppervlaktetemperatuur hebben en kunnen worden aangeraakt. Dit maakt de elektrische verwarming veilig in gebruik.

Voordelen TRH28E Oliegevulde Radiator
+ 3 vermogensstanden tot maximaal 2500 watt
+ Instelbaar temperatuurbereik van 16 °C tot 30 °C
+ Met gebruiksvriendelijk LED-display
+ Gemakkelijk verplaatsbaar door de zwenkwieltjes
+ Energiebesparend: Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de olieradiator automatisch uit. Als de kamertemperatuur onder de vooraf ingestelde waarde zakt, schakelt de radiator automatisch weer in en verwarmt op het eerder ingestelde verwarmingsniveau
+ Geruisloos

Hoe werkt deze oliegevulde radiator?
Gewoon de gewenste temperatuur ( 16 tot 30°C) voorselecteren via het gebruiksvriendelijke LED-display - de thermostaatregeling van de TRH 28 E neemt de temperatuurregeling over. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de olieradiator automatisch uit. Als de kamertemperatuur onder de vooraf ingestelde waarde zakt, schakelt de radiator automatisch weer in en verwarmt op het eerder ingestelde verwarmingsniveau. Zo blijft de kamertemperatuur steeds op een aangenaam niveau, raakt de ruimte niet oververhit en maak je geen onnodige energiekosten.

Bespaar op energiekosten
Goed om te weten: Radiatoren van de TRH-E serie zijn uitgerust met beproefde verwarmingsribben, aangezien dit ontwerp een maximaal verwarmingsoppervlak garandeert met een optimaal verwarmingsvermogen en doeltreffendheid. De gebruikte thermische olie is een uitstekend opslagmiddel voor warmte-energie, zodat je ook na het uitschakelen van de kachel nog tot 30 minuten lang geniet van aanhoudende warmteafgifte. Dit bespaart op energiekosten en maakt het gebruik van de mobiele kachel nog voordeliger. Wanneer je naar bed gaat, stel je gewoon de gewenste looptijd van de radiator in (1 tot 24 uur). De verwarming schakelt automatisch uit na de vooraf ingestelde tijd.

Effectieve warmte
Olieradiatoren zijn bedoeld voor continu gebruik, omdat ze een CV-radiator volledig kunnen vervangen. Met hun verwarmingsribben lijken olieradiatoren weliswaar op een 'normale' verwarming, maar ze maken gebruik van elektriciteit om de olie binnenin te verwarmen. De zogenaamde thermische olie wordt door de stroom verhit en geeft de warmte via de verwarmingsribben af aan de ruimtelucht. Overigens zijn olieradiatoren daarom meestal uitgerust met verwarmingsribben, omdat die een groter oppervlak vormen, waardoor het verwarmen zeer effectief wordt. Omdat de apparaten mobiel zijn, kunnen ze in elke ruimte exact daar worden geplaatst waar warmte nodig is.

Werkingsprincipe van een olieradiator
Waarom is een radiator eigenlijk gevuld met olie en niet met water? De reden hiervoor is dat water bij het verhitten uitzet en bovendien de warmte niet zo goed kan opslaan. De thermische olie waarmee de radiatoren worden gevuld, heeft relatief een veel hogere opslagcapaciteit. Ook als de olieradiator wordt uitgeschakeld, geeft hij daardoor nog dik een half uur warmte af.

Omdat de thermische olie bovendien een goede isolator is, kunnen verwarmingsweerstanden direct in de olie worden gedompeld, waardoor de warmte-uitwisseling nog effectiever wordt. Ook het gewicht speelt een rol, want olie is lichter dan water. Hierdoor is een olieradiator beduidend lichter en verplaatsbaar.

Veilig in gebruik
Spelende kinderen, rondrennende huisdieren of onoplettende gasten – niets brengt de TRH 28 E door het stabiele onderstel zomaar aan het wankelen. Mocht de radiator door externe invloeden toch een keer gaan wankelen, dan schakelt de ingebouwde kantelbeveiligingssensor het verwarmingsapparaat volautomatisch uit. Bovendien verhindert een veiligheidsthermostaat het overschrijden van de bedrijfstemperatuur en dus een oververhitting van het apparaat – bijvoorbeeld door op de radiator neergelegde kledingstukken. Ook in dergelijke situaties zorgt de oververhittingsbeveiliging voor een directe uitschakeling van het apparaat.
EAN:
  • 4052138123737

Caractéristiques de produit

  • Caractéristiques techniques
    Energieklasse
    Anders
    Hoogte
    63.5 cm
    Breedte
    24 cm
    Maximale elektrische vermogen
    i
    2500 W
    IP-beschermingsklasse
    i
    Bescherming tegen meeste stof; geen bescherming tegen vocht
    Diepte
    44.6 cm
  • Caractéristiques d’apparences
    Kleurfamilie
    Wit
  • Application
    Geschikt voor grootte ruimte
    75 m³

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten