Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Zoef Robot UV-C robot doodt bacteriën en huisstofmijt
Zoef Robot UV-C robot doodt bacteriën en huisstofmijt 2
Zoef Robot UV-C robot doodt bacteriën en huisstofmijt 3
Exclusief online

Zoef Robot UV-C robot doodt bacteriën en huisstofmijt

  • Gebruikt UV-C licht en ultrasone golven
  • Beschikt over 24 sensoren
  • Gezien Saar klein is, is ze handig mee te nemen

Toon specificaties

144,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

LuchtzuiveraarsZoef Robot producten

Productomschrijving

SAAR: De steriliserende mini robot van Zoef Robot

De UV-C Robot Saar is een mini robot die UV-C licht en ultrasone golven gebruikt om binnen enkele seconden 99,99% van de bacteriën, ziektekiemen, virussen en huisstofmijten te doden. UV-C Robot Saar kan ook gebruikt worden om het Covid-19 virus te doden. Ondanks dat je bacteriën niet met het blote oog kan zien, zijn ze overal aanwezig in onze leefomgeving. Deze bacteriën verspreiden ziektekiemen en infecties, wat ten koste kan gaan van onze gezondheid. Om het risico op ziektes en infecties te verkleinen kunt u de high-tech robot Saar gebruiken om ziektekiemen en in de lucht aanwezige virussen te doden. Daarnaast is Saar multifunctioneel; het is namelijk ook mogelijk om het robotje te gebruiken als een 4000 mAh powerbank om uw mobiele telefoon of andere apparaten onderweg met een USB-kabel op te laden.

Een schoon en huisstofmijt vrij bed met Saar

Naast dat Saar ziektekiemen en virussen kan doden, is ze ook ideaal als u last heeft van een huisstofmijtallergie. Hiervoor gebruikt Saar ultrasone golven om huisstofmijt naar boven te trillen en vervolgens te doden met het UV-C licht. U kunt Saar gewoon op uw bed plaatsen en dan gaat ze zelfstandig aan de slag om alle beestjes effectief te doden. UV-C Robot Saar beschikt over vele sensoren waardoor ze weet wanneer ze onder een dekbed of een laken rijdt. Hierdoor kan ze zelf bepalen welk deel van het bed ze moet belichten. Tot slot beschikt Saar over 24 sensoren waarmee ze kan voorkomen dat ze van het bed afvalt. Aangezien Saar een compact formaat heeft, kunt u de UV-C robot ook gemakkelijk meenemen wanneer u bijvoorbeeld in een hotel blijft slapen.

Doodt een UV-C Robot ook Covid-19?

UV-C robot Saar doodt alle virussen en bacteriën, waaronder ook het Coronavirus. Veel onderzoekscentra, waaronder de TU Delft, hebben bewezen dat UV-C licht een sterk wapen is tegen ziektekiemen, bacteriën en virussen, waaronder dus ook Covid-19. Dankzij de handmatige functie van Saar kunt u gemakkelijk diverse voorwerpen die u vaak aanraakt zoals mobiele telefoons, laptops, afstandsbedieningen en deurklikken ontsmetten.

UV-C Robot Saar tegen verkoudheid, allergieën & huiduitslag

De ultrasone golven van Saar verjagen huisstofmijt die diep in uw matras verborgen zitten en doden vervolgens 99,99% van de aanwezige huisstofmijt, ziektekiemen, virussen en bacteriën in uw woning. Deze UV-C Robot is dus ook de ideale oplossing als u vaak last heeft van verkoudheid, allergieën of huiduitslag.

Onderdelen van UV-C robot Saar

Als je Saar ontvangt is het een waar cadeautje. Saar heeft een mooi design, een robuuste behuizing en wordt geleverd in een stijlvol doosje. Saar beschikt over meerdere functies, maar heeft daarnaast ook een ingebouwde accu. Hierdoor is Saar ook te gebruiken als powerbank. Dit maakt de UV-C robot tot een extra handige reisgenoot. Om op te laden heeft ze een USB kabel die je in een laptop of een stekker kan steken. Saar wordt geleverd met een handleiding.

EAN:
  • 8719324042963

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte
    22 cm
    Breedte
    22 cm
    Diepte
    20 cm

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten