Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Voordeuren in heel veel stijlen

Welke voordeur wil jij graag hebben? Zoek je tussen de moderne, stoere voordeuren? Of is een tijdloos exemplaar meer jouw stijl? Ga je voor een deur, die je alleen maar hoeft in te hangen? Of maak je jouw voordeur het liefst nog eigen, in jouw kleur en met jouw toevoegingen? Brico/Plan-it heeft alles in huis om precies de voordeur te kiezen, die je mooi vindt en die prachtig staat bij je huis. Bekijk onze voordeuren maar eens op onze website.

Zelf voordeuren op maat maken met de deurenconfigurator van Brico/Plan-it

Wanneer je voordeuren gaat kijken, is het belangrijk dat je op meer let dan alleen of je de deur mooi vindt. Zo zijn voordeuren niet allemaal dezelfde maat. Je moet dus absoluut zeker weten dat de voordeur, die je koopt precies de goede maat heeft. Dan zijn er twee mogelijkheden voor het soort deur dat je hebt. Het kan een stompe deur zijn, dan ligt de deur helemaal in de deurpost. Of het is een opdekdeur. In dat geval ligt de deur aan een kant deels op het kozijn. Een opdekdeur kan of linksdraaiend of rechtsdraaiend zijn. Let daarom ook goed op de draairichting van de deur. Om eenvoudig jouw voordeur te kunnen bestellen, hebben we de deurenconfigurator voor je op onze website. Hiermee loop je stap voor stap de verschillende keuzes voor jouw voordeur door en bestel je uiteindelijk een perfect passende deur. Die we ook nog bij je thuisbezorgen.

Voordeuren in de winkel komen bekijken

Vind je het lastig om online te bepalen of je een voordeur mooi vindt? Wil je verschillende voordeuren in het echt vergelijken? Of wil je onze hulp bij het invullen van de deurenconfigurator? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels met een ruim deurenassortiment. We helpen je graag.