Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Opgelet voor spam-mails!

Beste klant,

Wij hebben vernomen dat er nieuwsbrieven en sms'en met verkeerde en frauduleuze inhoud circuleren. Deze mails (of berichten) beloven doorgaans aan de klant vouchers met een shoptegoed van €1000. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze nieuwsbrieven of sms-berichten en delen in geen geval dergelijke vouchers uit.

Hoe komt het dat ik deze mails krijg?

U krijgt deze mails niet omdat u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Wellicht is uw e-mailadres ooit per ongeluk in de database beland van frauduleuze instanties die fictieve kortingen beloven in naam van andere bedrijven. Enkel via onze nieuwsbrief komende van info@newsletter.brico.be ontvangt u de juiste acties en kortingen.

Wat nu?

Wij raden u aan om niet op de knoppen, foto’s of links te klikken die u in de mails aantreft en deze mails meteen te verwijderen uit uw mailbox en dan ook niet in te gaan op deze promoties. Blokkeer ook de afzender indien mogelijk. Vaak bieden deze mails de mogelijkheid om u af te melden van de nieuwsbrief. Het is echter belangrijk te weten dat deze mogelijkheid om zich uit te schrijven soms door spammers gebruikt wordt om net te controleren of uw adres wel degelijk geldig is en het dus te blijven gebruiken.

Wilt u meer te weten komen over spam, hoe spammers aan uw e-mailadres geraken en dergelijke meer? Raadpleeg dan deze overzichtspagina van de overheid omtrent spam.

 

Met vriendelijke groeten,
het Brico webteam.