Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Decoratiestenen en zand kopen bij Brico/Plan-it

Met het decoratieve zand en de decoratiestenen van Brico/Plan-it kun je glazen potten, flessen of glazen vullen en hier mooie takken of bloemstukken in steken en zo op snelle en eenvoudige wijze decoratieve kunstwerken maken. Brico/Plan-it heeft het zand in verschillende kleuren voorradig, dus je kunt naar hartenlust kleuren op elkaar afstemmen. De sierstenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Laat je creativiteit de vrije loop en koop nu voordelige decoratiestenen en sierzand bij Brico/Plan-it.

Geef je interieur kleur met decoratiestenen en zand van Brico/Plan-it

Met de decoratiestenen van Brico/Plan-it kun je alle kanten op. Gebruik ze als blikvanger in een glazen pot of leg ze voor de sier op een schaaltje. Geef je fantasie de vrije hand en maak verschillende kunstwerken. Lijm ze op fotolijsten voor een speels of chique effect. Kinderen kunnen van de grotere stenen diertjes maken, door er kleine steentjes als oogjes op te plakken. Zoek wat stenen van verschillende kleuren bij elkaar en vul je bloempotten er mee op. Het sierzand van Brico/Plan-it kan gebruikt worden om kunstbloemen of takken in te steken. Gebruik het zand bijvoorbeeld ook om er een kaars in te steken en je eigen windlicht te maken. Combineer het zand met een paar mooie schelpen van het strand. Met de decoratiestenen en het zand van Praxis maak je de mooiste en voordeligste cadeaus nu helemaal zelf.

Voordelige woondecoratie artikelen bij Brico/Plan-it kopen

Om je kunstwerk compleet te maken, kun je op de afdeling woondecoratie van Brico/Plan-it verschillende goedkope artikelen kopen. Naast kunstbloemen vind je bij ons ook natuurlijke materialen waarmee je kleine en grote bloemstukken kunt maken, helemaal naar eigen wens. Bereik meer sfeer in je interieur met kaarsen en andere snuisterijen van Brico/Plan-it. Kom eens kijken in de winkel van Praxis en doe ook voor wanddecoratie creatieve ideeën op bij Brico/Plan-it.