image_1
image_1image_2

V33 afbijtmiddel universeel 1L

 • Snelle formuler: werkt al na 5 minuten
 • Bijt tot 10 lagen af in één enkele behandeling
 • Ideaal voor verticale oppervlakken
 • Druipt niet

Toon specificaties
Productomschrijving
V33 afbijtmiddel universeel is geschikt voor alle typen ondergronden, zoals hout, metaal, cement, tegels en glas. Het verwijdert alle filmvormende afwerklagen met uitzondering van tweecomponentencoatings en bepaalde oude formules (> 20 jaar)/ Het afbijtmiddel heeft een snelle werking: het is al na 5 minuten effectief en met één behandeling haal je tot 10 lagen weg. Dankzij de geltextuur druipt het product niet. Je kunt het dus gemakkelijk op verticale oppervlakken aanbrengen. Op een horizontaal oppervlak dringt het afbijtmiddel beter in het materiaal.

Breng het afbijtmiddel niet aan op kunststoffen, gebruik deze niet in de zon en bewaar het op een een koele plaats. Schud het middel goed voor gebruik en draag handschoenen tijdens het aanbrengen. Breng de afbijt met een borstel dik in een dikke laag van 2-3mm aan en laat deze 3-30 minuten inwerken. Schraap de laag met een harde borstel, bijvoorbeeld van nylon, schoon. Laat het oppervlak minstens 24 uur drogen voor verdere bewerking.

EAN: 3153890064755

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  12 °C
  Materiaal van doeloppervlak
  Alle oppervlaktes
  Volume
  1 L
 • Toepassing
  Toepassing
  Afbijten
 • Gebruiksgemak
  Kant & klaar
  Ja
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Licht ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken.

Alternatieven