Rust-oleum niet-permanente fluorescerende grondmarkeringsspray blauw 500ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verf
 • Sneldrogend
 • Ideaal op asfalt en beton
 • Ook op gras, metaal en hout

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Decoratieve effecten verf
Productomschrijving

Rust-oleum niet-permanente blauw fluorescerende grondmarkeringsspray 500ml is ontworpen om snel en gemakkelijk te markeren in bouwgebieden, voor ondergronds gebruik of voor verkeer. Deze verf droogt snel en is ideaal voor toepassing op asfalt, beton, gras, metaal en hout. Deze matte fluorescerende verf is bestand tegen temperaturen tot + 100 ° C. Als u van plan bent uw markering te bedekken, doe dit dan binnen een uur na het aanbrengen of na 48 uur. Voordat u begint met spuiten, de spuitbus krachtig schudden gedurende ten minste één minuut nadat u de mengkralen hebt horen botsen. Dit garandeert een optimale homogeniteit. Schud de spuitbus ook af en toe tijdens gebruik. Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, die elk vrij zijn van aromatische oplosmiddelen en is gebaseerd op pigmenten zonder lood of chromaat Voor het beste resultaat moet de temperatuur van de spuitbus hoger zijn dan 0 ° C en de relatieve luchtvochtigheid lager dan 85%. Advies van een kleine vriend: keer na elk gebruik de spuitbus om en spuit drie keer om om de klep te ontluchten.

EAN: 8715743018060

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Buiten
 • Technische kenmerken
  Roestwerend
  Nee
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Beton
  Rendement per verpakking
  2.5 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Blauw
  Kleurcode
  2822
 • Gebruiksgemak
  Hittebestendig
  Nee
  Overschilderbaar na
  48 u
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

Alternatieven