Filteren

182 producten

Les Décoratives verf 'Charme' mol mat 500ml
Les Décoratives verf 'Charme' mol mat 500ml
19.99
Decoratieve effecten verf
Les Décoratives verf 'Charme' wolk mat 500ml
Les Décoratives verf 'Charme' wolk mat 500ml
19.99
Decoratieve effecten verf
Les Décoratives verf 'Charme' kers mat 500ml
Les Décoratives verf 'Charme' kers mat 500ml
19.99
Decoratieve effecten verf
Les Décoratives verf 'Charme' zon mat 500ml
Les Décoratives verf 'Charme' zon mat 500ml
19.99
Decoratieve effecten verf

De beste goedkoopste speciale effecten verf vindt je bij Brico/Plan-it

Geef je woonruimte, slaapkamer, badkamer of wc een make-over en kies voor de goedkope maar super goede speciale effecten verf van Brico/Plan-it. Kies voor een klein detail in chroom of verf één muur in een metallic verf. Deze muur zal een echte blikvanger worden voor jezelf en bezoek.

In iedere ruimte een andere kleur

De speciale effecten hobbyverf van Brico/Plan-it is in iedere gewenste ruimte te gebruiken, maar heeft als voorkeur wel een gladde muur nodig. Wil je niet een hele muur verfen, maar toch een andere sfeer creëren? Kies dan voor de chromen verf en breng wat details aan. Voor het goed en strak aanbrengen van de verf is een goede voorbereiding van belang. In het assortiment van Brico/Plan-it vind je alles wat je nodig hebt om de verfklus eenvoudig uit te voeren. Als bescherming van meubels en je vloer kan je gebruik maken van afdekfolie en voor de perfecte afwerking kies je voor kwasten en rollers van Brico/Plan-it. Wat ook een erg leuk idee is en waar je kinderen uren plezier van zullen hebben, is een deur die geverfd is met magneetverf of schoolbordverf.

Na de voorbereiding begint de echte verf klus

Je begint eerst altijd met de muur vrij te maken. Verwijder schilderijen en meubels die in de weg staan. Dan bescherm je de vloer met speciale afdekfolie en plak je hoekjes, randjes en raamkozijnen af met afplakplakband. De paarse variant is voor muren en de witte kan je gebruiken op de ramen. Je zet ramen en deuren open, zodat de ruimte goed geventileerd wordt en je geen last krijgt van je luchtwegen en ogen door de vrijkomende dampen. De verf roer je door met een roerstokje en de muur ontvet je eerst met universele ontvetter, zodat stof en vuil verwijderd worden. Voor het goed bedekt aanbrengen van de verf raden wij aan om de verf in een verfbakje te doen en de grote gedeeltes met een roller te verfen. De secure dingen verf je met een kwast. De afplaktape moet je naar het verfen direct verwijderen, maar de afdekfolie van de grond kan je nog even laten liggen. De verfpot sluit je af met zijn eigen deksel en zet je droog weg om eventueel later oneffenheden bij te werken, of om nog een laag verf aan te brengen.