Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Rust-Oleum CombiColor Hard Hat metaallak hoge temperatuur 750°C 750ml

Rust-Oleum CombiColor Hard Hat metaallak hoge temperatuur 750°C 750ml

  • Grondlaag en deklaag in één
  • Kan direct op roest en blank metaal
  • Bestand tegen druppels
  • Geen penseelstrepen

Toon specificaties

74,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

RadiatorverfRustoleum producten

Productomschrijving

Rust-Oleum Hard Hat metaallak 750ml 750 ° C is een alles-in-één primer en aflak. Het wordt aangebracht op roest en blank metaal. Naast het weerstaan ​​van verzakking, laat de verf geen penseelstrepen achter. Direct aanbrengen op blank metaal of op een handmatig schoongemaakt oppervlak. Om u een betere bescherming te garanderen, raden wij u aan om een ​​eerste laag CombiPrimer aan te brengen. Op verzinkte of zeer gladde ondergronden zoals RVS, aluminium, glas of pvc een eerste laag hechtprimer aanbrengen. Zorg ervoor dat u op een ontvette en droge ondergrond werkt. Verwijder roest en oude losse verf door te schrapen en met een staalborstel te borstelen. Wacht 2 uur totdat de verf droog aanvoelt en 8 uur om te worden gehanteerd. Na 24 uur kunt u de verf overschilderen.
EAN:
  • 8715743017032

Productveiligheid

GHS02GHS07GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Kan schade aan organen veroorzaken bij langdurige of herhaalde blootstelling (blootstellingsroute vermelden indien afdoende bewezen is dat het gevaar bij andere blootstellingsroutes niet aanwezig is). . Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. GEEN braken opwekken. Op een goed geventileerde plaats bewaren. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel niet inademen. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Achter slot bewaren.

Specificaties

  • Algemeen
    Binnen/buitengebruik
    Binnen, Buiten
    Garantie
    0 jaar
  • Technische kenmerken
    Materiaal van doeloppervlak
    Metaal
    Rendement per verpakking
    7.5 m²
    Roestwerend
    Substantie
    Vloeistof
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Zwart
    Glanstype
    Satijnglans
    Kleurcode
    RAL 9005

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten