image_1

Rust-Oleum CombiColor Original grondlaag en metaallak ivoor hoogglans 250ml

 • Grondlaag en deklaag in één
 • Kan direct op roest en blank metaal
 • Bestand tegen druppels
 • Geen penseelstrepen

Toon specificaties
Productomschrijving

Rust-Oleum CombiColor Original metaallak en primer is een alles-in-één verf. Ideaal voor toepassing op kaal, gezandstraald, geverfd en zelfs roestig metaal. Bestand tegen doorzakken en laat geen penseelstrepen achter. Dankzij het hoge rendement dekt u ongeveer 10,3m² per liter op 55µm droog. Om u een betere bescherming te garanderen, raden wij u aan om een ​​eerste laag CombiPrimer . Op gegalvaniseerde of zeer gladde oppervlakken zoals roestvrij staal, aluminium, glas of pvc een eerste laag aanbrengen van de hechtprimer alvorens CombiColor aan te brengen. Werk op een ontvet en droog oppervlak. Verwijder roest en oude losse verf door te schrapen en met een staalborstel te borstelen. Wacht 2 uur totdat de verf droog aanvoelt en 8 uur om te worden gehanteerd. Na 16.00 uur kunt u de verf overschilderen.

EAN: 8715743011627

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  0 jaar
  Binnen/buitengebruik
  Binnen, Buiten
 • Technische kenmerken
  Roestwerend
  Ja
  Substantie
  Vloeistof
  Materiaal van doeloppervlak
  Metaal
  Rendement per verpakking
  7.5 m²
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Beige
  Kleurcode
  1015
  Glanstype
  Glans
 • Gebruiksgemak
  Hittebestendig
  Nee
  Overschilderbaar na
  16 u
GHS02GHS07
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Ontvlambare vloeistof en damp. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat ftaalzuuranhydride en neodecaanzuur, kobaltzout . Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. Koel bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Op een goed geventileerde plaats bewaren.

Alternatieven