Levis lak Expert wit mat 2,5L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
  • Gemakkelijke verwerking
  • Zeer goede dekkracht
  • Korte droogtijd
  • Zeer bestendig tegen slecht weer
  • Afwasbaar

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Heeft je houtwerk binnen een opknapbeurt nodig? Wil je het beschermen en tegelijk mooier maken? Maak je geen zorgen, de Levis Expert lakverf is gemaakt voor jou ! Een witte kleur voor je houtwerk binnen of buiten? Puur, lumineus en tijdloos, eenvoudig en neutraal, wit brengt glans en helderheid, verlicht maar geeft ook een grootse indruk. Perfect om te combineren met een andere kleur, voor een optimaal resultaat.

De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Bovendien heeft de lakbasis als voordeel dat het geurloos is. De matte afwerking zorgt voor een warme en sobere sfeer. Die reflecteert het licht niet en kan imperfecties verbergen. Het product is zeer goed afwasbaar en biedt bescherming op lange termijn.

Bij toepassing vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan het hout te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Expert gebruikt.

Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

Ontdek op onze website de beschikbare kleuren voor het assortiment Levis Expert dat zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Je zult daar ook al het nodige materiaal vinden voor de toepassing van de lakverf, net als alles voor een optimale voorbereiding van je verflaag.

EAN: 5412271268600

Kleurenpalet
Wit
Gebruiksklaar
Ja
UV-bestendig
Nee
Toepassing
Binnen
Weerbestendig
Nee
Verwerkingstemperatuur
Tussen +10 °C en +25 °C
Afwasbaar
Ja
Vochtbestendig
Nee
Aantal lagen
2-3
Inhoud
2.5 L
Garantie
2 jaar
Afwerking
Mat
Droogtijd
2 u
Basis
Water
Gereedschap van toepassing
Borstel en roller
Geurarm
Ja
Serie
Expert
Gevaren indicaties
Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Afval niet in de gootsteen werpen.
Gebruik
Hout, MDF, metalen, kunststoffen, gips, metselwerk, beton
Verpakking
Blik
Dekvermogen
12 m² / L
Overschilderbaar na
7 u
Kleur
Wit
Gevarenaanduiding
Bevat C(M)IT/MIT(3:1) en 2,4,7,9-tetramethyldec-5-yn-4,7-diol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires