Levis lak Expert kei satijn 1L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
  • Gemakkelijke verwerking
  • Zeer goede dekkracht
  • Korte droogtijd
  • Zeer bestendig tegen slecht weer
  • Afwasbaar

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten

Wat zijn de specificaties?

Heeft je houtwerk binnen een opknapbeurt nodig? Wil je het beschermen en tegelijk mooier maken? Maak je geen zorgen, de Levis Expert lakverf is gemaakt voor jou! Het grote voordeel is dat de lak niet alleen toepasbaar is op hout en derivaten, maar ook op ferro en non-ferro metalen oppervlakken, op synthetische materialen of op wandtegels en andere gladde vlakken. Een bruine kleur voor je houtwerk binnen of buiten? Zo geef je het een natuurlijke feel en schep je een zachte, warme en neutrale atmosfeer. Deco-voordeel: lakverven met satijnen afwerking geven een zachte en subtiele glans aan je geverfde oppervlakken. Satijnen lakken worden het meest verkocht in vergelijking met andere afwerkingen zoals glanzend of mat. De Expert lakverf is speciaal samengesteld voor gebruik binnenshuis. Zij is duurzaam, bestand tegen slijtage en tegen krassen. De verf vergeelt niet na het aanbrengen, is zeer goed wasbaar en biedt langdurige bescherming.

De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Een belangrijk voordeel voor je verfwerken! Bovendien heeft de lakbasis als voordeel dat het geurloos is.

Bij toepassing op hout of derivaten (MDF): vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Ambiance gebruikt. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn.

Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

Ontdek op onze website de beschikbare kleuren voor het assortiment Levis Expert dat zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Je zult daar ook al het nodige materiaal vinden voor de toepassing van de lakverf, net als alles voor een optimale voorbereiding van je verflaag.

EAN: 5412271268112

Toepassing
Buiten
Vochtbestendig
Ja
Afwasbaar
Ja
Droogtijd
4 u
Gebruiksklaar
Ja
Kleurenpalet
Bruin
UV-bestendig
Ja
Inhoud
1 L
Gebruik
Hout, metalen, kunststoffen, gips, metselwerk, beton
Basis
Oplosmiddel
Gereedschap van toepassing
Borstel en roller
Geurarm
Ja
Gevaren indicaties
Brandbaar; vermijd contact met de huid; buiten het bereik van kinderen houden; geen resten in de afvoer gooien
Verwerkingstemperatuur
Tussen +10 °C en +25 °C
Afwerking
Satijn
Garantie
2 jaar
Overschilderbaar na
16 u
Verpakking
Blik
Serie
Expert
Aantal lagen
2 - 3
Kleur
Kei
Weerbestendig
Ja
Dekvermogen
13 m² / L
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat UNDEFINED. Kan een allergische reactie veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook