Levis lak Expert houtlak buiten kei satin super dekkend 1L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
 • Uiterst weerbestendig
 • Zeer goed dekkend vermogen
 • Perfect egaal eindresultaat
 • Eenvoudige toepassing
 • Afwasbaar

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
Productomschrijving

Is je buitenhoutwerk aan een opknapbeurt toe? Wil je het beschermen en tegelijkertijd verfraaien met een super dekkende lakverf? Geen nood, dan is Levis Expert lak perfect voor jou! Een belangrijk voordeel van dit product is dat het niet alleen kan worden aangebracht op hout en houtderivaten, maar ook op ferro- en non-ferrometalen, op synthetische ondergronden, en ook op wandtegels en andere gladde ondergronden. De donkerbeige kleur zorgt voor soberheid, elegantie en een chique uitstraling buiten.

Deze lak op basis van oplosmiddelen staat garant voor een verzorgd en esthetisch, flexibel en uiterst weerbestendig eindresultaat. Decoratief pluspunt: satijnglanslak verrijkt je geverfde oppervlakken met een zachte en subtiele glans. Levis Expert lak is perfect afwasbaar. Bovendien zorgt dit product voor een uitstekende dekking van de hoeken en heeft het een zeer hoge dekkingsgraad.

Bij toepassing op hout of houtderivaten (MDF), vul je de gaten, kleine scheurtjes en oneffenheden in het hout met een geschikte Polyfilla filler. Bij de meest voorkomende houtsoorten (b.v. den, spar, meranti, eik) is het raadzaam deze te ontvetten alvorens de lak aan te brengen. Bij hout met kleurstoffen (b.v. merbau, afzelia), ontvet je met ammoniakwater (9 delen water op 1 deel ammoniak). Vervolgens: licht opschuren van het hout (korrel P150 -220) en stofvrij maken. Belangrijk: alvorens Levis Expert lak toe te passen, moet je eerst een laag houtprimer aanbrengen. Kortom, het hout moet proper, stofvrij en droog zijn.

Enkele praktische tips voor toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of lak roller. Te gebruiken bij temperaturen boven + 10 °C. Dit product is tastdroog na 4 uur en kan na 16 uur worden overgeschilderd. Wij raden je aan om 2 tot 3 lagen verf aan te brengen. Tip voor een optimaal resultaat: tussen 2 lagen licht opschuren (schuurpapier korrel P240). Om je gereedschap te reinigen heb je een ontvettingsmiddel nodig. Bewaar deze pot lak steeds op een vorstvrije plek.

EAN: 5412271268112

Specificaties
 • Algemeen
  Serie
  Expert, Expert
 • Technische kenmerken
  Materiaal van doeloppervlak
  Hout
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  10 °C
  Rendement per liter
  13 m²
  Rendement per verpakking
  13 m²
  Roestwerend
  Nee, Nee
  Substantie
  Vloeistof, Vloeistof
  UV-bestendig
  Ja, Ja
  Verfbasis
  Solventgedragen, Solventgedragen
 • Uiterlijke kenmerken
  Glanstype
  Zijdeglans, Zijdeglans
  Kleur
  Transparant
  Kleurfamilie
  Transparant
 • Gebruiksgemak
  Antislip
  Nee, Nee
  Binnen/buitengebruik
  Buiten
  Krasbestendig
  Ja, Ja
  Overschilderbaar na
  16 u
  Verwerkingsmethode
  Kwast, Lakviltroller
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven