Levis lak Expert dolfijngrijs satijn 250ml

  • Afwasbaar
  • Korte droogtijd
  • Zeer bestendig tegen slecht weer
  • Gemakkelijke verwerking
  • Zeer goede dekkracht

Toon specificaties
Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

Heeft je houtwerk binnen een opknapbeurt nodig? Wil je het beschermen en tegelijk mooier maken? Maak je geen zorgen, de Levis Expert lakverf is gemaakt voor jou! Het grote voordeel is dat de lak niet alleen toepasbaar is op hout en derivaten, maar ook op ferro en non-ferro metalen oppervlakken, op synthetische materialen of op wandtegels en andere gladde vlakken. Een grijze kleur voor je houtwerk binnen of buiten? Dat zal soberheid, elegantie en een chique toets aan je interieur schenken. Deco-voordeel: lakverven met satijnen afwerking geven een zachte en subtiele glans aan je geverfde oppervlakken. Satijnen lakken worden het meest verkocht in vergelijking met andere afwerkingen zoals glanzend of mat. De Expert lakverf is speciaal samengesteld voor gebruik binnenshuis. Zij is duurzaam, bestand tegen slijtage en tegen krassen. De verf vergeelt niet na het aanbrengen, is zeer goed wasbaar en biedt langdurige bescherming.

De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Een belangrijk voordeel voor je verfwerken! Bovendien heeft de lakbasis als voordeel dat het geurloos is.

Bij toepassing op hout of derivaten (MDF): vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Ambiance gebruikt. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn.

Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

Ontdek op onze website de beschikbare kleuren voor het assortiment Levis Expert dat zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Je zult daar ook al het nodige materiaal vinden voor de toepassing van de lakverf, net als alles voor een optimale voorbereiding van je verflaag.

EAN: 5412271128119

Overschilderbaar na
16 u
Garantie
2 jaar
Inhoud
0.25 L
Kleur
Dolfijngrijs
Gebruik
Hout, metalen, kunststoffen, gips, metselwerk, beton
Basis
Oplosmiddel
Kleurenpalet
Grijs
Serie
Expert
Afwerking
Satijn
Weerbestendig
Ja
Gevaren indicaties
Brandbaar; vermijd contact met de huid; buiten het bereik van kinderen houden; geen resten in de afvoer gooien
Vochtbestendig
Ja
Droogtijd
4 u
Verwerkingstemperatuur
Tussen +10 °C en +25 °C
UV-bestendig
Ja
Toepassing
Buiten
Gebruiksklaar
Ja
Verpakking
Blik
Gereedschap van toepassing
Borstel en roller
Dekvermogen
13 m² / L
Type
Lak
Afwasbaar
Ja
Aantal lagen
2 - 3
Geurarm
Ja