Levis lak Duol wit satijn 750ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
  • Levis grondverf en lak 2 in 1
  • Zeer eenvoudig aan te brengen
  • Afwasbaar
  • Hoge dekkracht
  • Weerbestendig
  • Bladdert niet af
  • Gebruiksklaar product

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Wil je je houtwerk buiten beschermen en verfraaien? Maak je geen zorgen, de lakverf Levis Duol is ideaal voor jou! De belangrijkste troef is dat dit product zowel een primer als een lakverf is: het is niet nodig om vooraf een beschermlaag aan te brengen. Dat zorgt voor tijdwinst en helpt je budget voor de realisatie van je schilderwerk. Een witte kleur voor je raamkozijnen of buitendeuren? Puur, lumineus en tijdloos, eenvoudig en neutraal, wit brengt glans en helderheid, verlicht maar geeft ook een grootse indruk. Perfect om te combineren met een andere kleur, voor een optimaal resultaat.

Het assortiment van Levis Duol is geschikt voor toepassingen op hout en MDF. Je geeft een nieuwe toets aan je deuren, tuinhuizen, raamkozijnen of luiken in die materialen! Het aanbrengen van een lak / primer op oude lagen in goede staat is ook mogelijk. De lakverf Levis Duol biedt tal van voordelen: gemakkelijke toepassing, hoge dekkracht, goede randdekking, uitstekende afwasbaarheid en weersbestendigheid. Het heeft een ademende film en schilfert niet.

Voor je de lak aanbrengt, raden we je aan om het te schilderen oppervlak voor te bereiden. vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn.

Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

Ontdek op onze website de beschikbare kleuren voor het assortiment Levis Expert dat zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Je zult daar ook al het nodige materiaal vinden voor de toepassing van de lakverf, net als alles voor een optimale voorbereiding van je verflaag.

EAN: 5412271116239

Geurarm
Ja
Serie
Duol
Basis
Oplosmiddel
Garantie
2 jaar
Inhoud
0.75 L
Aantal lagen
2
Dekvermogen
11 m² / L
Overschilderbaar na
24 u
Weerbestendig
Ja
Kleurenpalet
Wit
UV-bestendig
Ja
Kleur
Wit
Gereedschap van toepassing
Borstel en roller
Droogtijd
6 u
Gebruiksklaar
Ja
Vochtbestendig
Ja
Afwasbaar
Ja
Verwerkingstemperatuur
Niet aanbrengen bij temperaturen onder + 10 ° C
Toepassing
Buiten
Afwerking
Satijn
Verpakking
Blik
Gevaren indicaties
Brandbaar; vermijd contact met de huid; buiten het bereik van kinderen houden; geen resten in de afvoer gooien
Gebruik
Hout en MDF
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat butanonoxim en IPBC. Kan een allergische reactie veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires