Levis lak Ambiance wit mat 2,5L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis Ambiance producten
  • Sporen van toepassing met borstel of niet zichtbare borstel
  • Hoge dekking
  • Geurarm
  • Goede wasbaarheid
  • Op waterbasis: beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid dan in de oplosmiddelfase

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
LakkenLevis Ambiance producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Wil je je meubels opfrissen of een opknapbeurt geven aan je deuren of stoelen? Moet je dringend je keukenkasten oplappen? Met Levis Ambiance-lak vind je wat je nodig hebt om een nieuwe adem aan je woonkamer te geven! Het grote voordeel is dat de lak niet alleen toepasbaar is op hout en derivaten, maar ook op metalen oppervlakken (ferro en non-ferro) en op PVC. Een witte kleur voor je houtwerk binnen? Puur, lumineus en tijdloos, eenvoudig en neutraal, wit brengt glans en helderheid, verlicht maar geeft ook een grootse indruk. Perfect om te combineren met een andere kleur, voor een optimaal resultaat.

De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Bovendien heeft die lakbasis als voordeel dat het geurloos is. De matte afwerking zorgt voor een warme en sobere sfeer. Die reflecteert het licht niet en kan imperfecties verbergen. Het product is zeer goed afwasbaar en biedt bescherming op lange termijn.

Bij toepassing op hout of derivaten (MDF): vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Ambiance gebruikt. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn.

Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.

Ontdek op onze website de beschikbare kleuren voor het assortiment Levis Ambiance dat zeker aan je verwachtingen zal voldoen. Je zult daar ook al het nodige materiaal vinden voor de toepassing van de lakverf, net als alles voor een optimale voorbereiding van je verflaag.

EAN: 5412271152558

Gebruik
Hout, metalen, kunststoffen
Basis
Water
Geurarm
Ja
Gevaren indicaties
Vermijd contact met huid en ogen. Buiten het bereik van kinderen houden. Gooi geen resten in het riool.
Afwerking
Mat
Vochtbestendig
Nee
Afwasbaar
Ja
Serie
Ambiance
Gebruiksklaar
Ja
Droogtijd
2 u
UV-bestendig
Nee
Aantal lagen
2
Inhoud
2.5 L
Garantie
2 jaar
Gereedschap van toepassing
Borstel en roller
Dekvermogen
12 m² / L
Verwerkingstemperatuur
Tussen +10 °C en +25 °C
Weerbestendig
Nee
Toepassing
Binnen
Verpakking
Blik
Overschilderbaar na
7 u
Kleurenpalet
Wit
Kleur
Wit
Gevarenaanduiding
Bevat 1.2-benzisothiazool-3(2H)-on, C(M)IT/MIT(3:1) en 2.4.7.9-tetramethyldec-5-yn4.7-diol. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires