• NaN
image_1
image_1image_2

Levis lak Expert houtlak buiten wit satin supperdekkend 500ml

 • Uiterst weerbestendig
 • Zeer goed dekkend vermogen
 • Perfect egaal eindresultaat
 • Eenvoudige toepassing
 • Afwasbaar

Toon specificaties

26,

99

per l 53,98

Productomschrijving
Is je buitenhoutwerk aan een opknapbeurt toe? Wil je het beschermen en tegelijkertijd verfraaien met een super dekkende lakverf? Geen nood, dan is Levis Expert lak perfect voor jou! Een belangrijk voordeel van dit product is dat het niet alleen kan worden aangebracht op hout en houtderivaten, maar ook op ferro- en non-ferrometalen, op synthetische ondergronden, en ook op wandtegels en andere gladde ondergronden. De witte kleur zorgt voor soberheid, elegantie en een chique uitstraling buiten.

Deze lak op basis van oplosmiddelen staat garant voor een verzorgd en esthetisch, flexibel en uiterst weerbestendig eindresultaat. Decoratief pluspunt: satijnglanslak verrijkt je geverfde oppervlakken met een zachte en subtiele glans. Levis Expert lak is perfect afwasbaar. Bovendien zorgt dit product voor een uitstekende dekking van de hoeken en heeft het een zeer hoge dekkingsgraad.

Bij toepassing op hout of houtderivaten (MDF), vul je de gaten, kleine scheurtjes en oneffenheden in het hout met een geschikte Polyfilla filler. Bij de meest voorkomende houtsoorten (b.v. den, spar, meranti, eik) is het raadzaam deze te ontvetten alvorens de lak aan te brengen. Bij hout met kleurstoffen (b.v. merbau, afzelia), ontvet je met ammoniakwater (9 delen water op 1 deel ammoniak). Vervolgens: licht opschuren van het hout (korrel P150 -220) en stofvrij maken. Belangrijk: alvorens Levis Expert lak toe te passen, moet je eerst een laag houtprimer aanbrengen. Kortom, het hout moet proper, stofvrij en droog zijn.

Enkele praktische tips voor toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of lak roller. Te gebruiken bij temperaturen boven + 10 °C. Dit product is tastdroog na 4 uur en kan na 16 uur worden overgeschilderd. Wij raden je aan om 2 tot 3 lagen verf aan te brengen. Tip voor een optimaal resultaat: tussen 2 lagen licht opschuren (schuurpapier korrel P240). Om je gereedschap te reinigen heb je een ontvettingsmiddel nodig. Bewaar deze pot lak steeds op een vorstvrije plek.

EAN: 5412271187468

Specificaties
 • Algemeen

  Serie

  i

  Expert

  Binnen/buitengebruik

  i

  Buiten
 • Technische kenmerken

  Maximale verwerkingstemperatuur

  25 °C

  Minimale Verwerkingstemperatuur

  10 °C

  Verfbasis

  Solventgedragen

  Roestwerend

  Nee

  Substantie

  Vloeistof

  Materiaal van doeloppervlak

  Kunststof, Metaal, Hout

  Rendement per liter (m²)

  13 m²

  Rendement per verpakking

  i

  6 m²

  Droogtijd

  7 u

  UV-bestendig

  i

  Ja
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

  Kleur

  Wit

  Glanstype

  Zijdeglans
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Bevat butanonoxim. Kan een allergische reactie veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. In goed gesloten verpakking bewaren. Koel bewaren. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten