Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml
Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml 2
Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml 3
Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml 4
Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml 5

Levis lak Ambiance satijn linnen 750ml

  • Sneldrogend
  • Sneldrogend
  • Geurarm

Toon specificaties

35,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

LakLevis producten

Productomschrijving

Wil je je meubels opfrissen of een opknapbeurt geven aan je deuren of stoelen? Moet je dringend je keukenkasten opfrissen? Met Levis Ambiance lakverf vind je wat je nodig hebt om een nieuwe adem aan je woonkamer te geven! Een beige kleur voor je houtwerk binnen of buiten? Goed idee om een sfeer te creëren die de kalmte en sereniteit in jouw oase van rust bevordert. Deco-voordeel: lakverven met satijnen afwerking geven een zachte en subtiele glans aan je geverfde oppervlakken. Satijnen lakken worden het meest verkocht in vergelijking met andere afwerkingen zoals glanzend of mat. Het Levis Ambiance assortiment is geschikt voor toepassingen op hout, metalen en PVC, zowel voor je interieur binnen en buiten. Je beschermt en verfraait je meubels met het materiaal! Pak die borstels vast om je deuren, meubels, tafels en zelfs stoelen te beschermen en op te fleuren! Voor een perfect uniform en soepel eindresultaat. De lakverf biedt de volgende voordelen: niet-zichtbare penseelstrepen, hoge dekkingskracht, weinig geur, goede afwasbaarheid, stabiele kleur en zeer resistent tegen klauwen. De lakverf heeft een waterige consistentie en is daarom beter voor het milieu en minder schadelijk voor de gezondheid. Een belangrijk voordeel voor je verfwerken! Bij toepassing op hout of derivaten (MDF): vul gaten, kleine scheuren en onregelmatigheden van het hout op met een geschikt Polyfilla-vulproduct. We raden je aan gewoon hout (bijv. dennen, sparren, meranti, eiken...) te ontvetten voordat je de lak aanbrengt. Zeldzaam hout (bijv. merbau, afzelia...) ontvet je best met ammoniakwater (negen delen water en een deel ammoniak). Verder op het programma: een lichte schuurbewerking op het hout (korrel P150 -220) en een ontstoffing. Let erop dat je een laag speciale houtprimer aanbrengt voor je de lak Levis Ambiance gebruikt. Uiteindelijk, en voor je het Levis Ambiance-product gebruikt, moet het hout schoon, stofvrij en droog zijn. Enkele tips voor de toepassing: goed roeren voor gebruik, aanbrengen met een kwast of roller, en aanbrengen bij temperaturen boven + 10 ° C. De lak voelt na twee uur droog aan en is na zeven uur overschilderbaar. We raden aan om twee lagen verf aan te brengen. Tip: schuur licht tussen twee lagen (korrel P240) voor het beste resultaat. Om je aanbrengborstel schoon te maken, was je hem eenvoudig uit met water. Bewaar de pot lak altijd op een vorstvrije plaats.
EAN:
  • 5412271153548

Productveiligheid

Gevarenaanduiding
Bevat C(M)IT/MIT(3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Let op! Bij verneveling kunnen gevaarlijke inhaleerbare druppels worden gevormd. Spuitnevel niet inademen
Voorzorgsmaatregelen
Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties

  • Algemeen
    Binnen/buitengebruik
    Binnen, Buiten
    Houtcertificering
    Product doesn't contain wood
    Serie
    Ambiance
  • Technische kenmerken
    Materiaal van doeloppervlak
    MDF, Hout, Metaal, Steen, Kunststof, Glas, Porselein, Laminaat, Vezelplaat
    UV-bestendig
    Rendement per verpakking
    9 m²
    Minimale Verwerkingstemperatuur
    10 °C
    Roestwerend
    Type lak
    Lacquer
    Droogtijd
    4 u
    Maximale verwerkingstemperatuur
    25 °C
    Verfbasis
    Watergedragen
    Substantie
    Vloeistof
    Rendement per liter (m²)
    12 m²
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurcode
    227-203-179
    Kleurcode
    227-203-179
    Kleurfamilie
    Bruin
    Glanstype
    Zijdeglans
    Substantie
    Liquid
    Kleur
    Linnen
    Kleurcode
    227-203-179

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten