image_1

V33 ontgrijzer 5L

 • Reinigt, ontgrijst en vernieuwt
 • Verwijdert alle vlekken, zeer efficiënt op roest
 • Druipvrije gel op waterbasis

Toon specificaties
Productomschrijving
Maak je terras weer als nieuw met V33 terras ontgrijzer. De terrasontgrijzer reinigt, ontgrijst en vernieuwt door weersinvloeden vuil en donker geworden hout, zonder het te ontkleuren. Ook verwijdert deze vlekken, zelf op roest.

Schrob het terras schoon om het grootste vuil te verwijderen. Breng een dikke, gelijkmatige laag op het hout aan en laat deze 5-10 minuten inwerken. Verwijder het vuil met een spatel of een nylonborstel. Is het terras nog niet helemaal schoon? Herhaal de behandeling dan. Spoel het oppervlak goed na met water en laat deze drogen. Reinig het gereedschap na gebruik direct met water.

EAN: 3153895011211

Specificaties
 • Algemeen
  Binnen/buitengebruik
  Binnen
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  12 °C
  Materiaal van doeloppervlak
  Hout
  Volume
  5 L
 • Toepassing
  Toepassing
  Afbijten
 • Gebruiksgemak
  Kant & klaar
  Ja
GHS05
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. Na inslikken: de mond spoelen -- GEEN braken opwekken. Bij contact met de huid (of het haar): verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken - huid met water afspoelen/afdouchen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven