Polyfilla vlekken primer 500 ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Grondverf, primer & waterdichtingPolyfilla producten
  • Isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds
  • Overschilderbaar met alle soorten muurverf
  • Korte droogtijd

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Grondverf, primer & waterdichtingPolyfilla producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Deze primer is de ideale grondlaag vóór het aanbrengen van verf of behang voor oppervlakken met vocht vlekken, vet, roest, of merkstift en potlood.

EAN: 5410083197507

Toepassing
Binnen
Inhoud
2 L
Kleur
Wit
GHS02GHS07
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook