V33 houtbeits Tuinhuis donkere eik zijdeglans 0,75L

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BeitsV33 producten
  • Benadrukt de natuurlijke structuur van het hout
  • Hoge UV-filter
  • Beschermt tegen regen en vocht
  • Microporeus: laat het hout ademen

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
BeitsV33 producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De lazuur voor tuinhuisjes Color van V33 biedt een UV-bescherming waardoor de kleuren langer mooi blijven. Het is ideaal voor houten tuinhuisjes, gevels en betimmeringen. Deze dekkende zijdeglans beits bedekt de oneffenheden van het hout en geeft een duurzame decoratieve bescherming. Dit microporeuze product is op waterbasis: het laat het hout ademen, is reukloos en druipt niet. Bovendien droogt dit lazuur snel: maar 30 minuten voor contact droog en 6 uur tussen twee lagen. Het Beschermt tegen weersomstandigheden en UV-straling. De soepele film volgt de natuurlijke structuur van het hout, zonder te barsten. Het is geschikt voor alle houtsoorten.

EAN: 3153890197675

Rendement per liter
12 m²
Substantie
Vloeistof
Toepassing
Semi transparant
Glanstype
Glans
Rendement per verpakking
9 m²
Overschilderbaar na
6 u
Binnen/buitengebruik
Buiten
Kleurfamilie
Bruin
Antislip
Nee
Kleur
Donkere eik
ROHS keurmerk
Nee
GHS02
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Ontvlambare vloeistof en damp. Bevat 2-BUTANONOXIM, FATTY ACIDS, C-18, UNSATD. TRIMERS COMPOUNDS WITH 9-OCTADECEN-1-AMINE, (Z)-, FATTY ACIDS, TALL-OIL, COMPDS. WITH OLEYAMINE. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires