15%
korting
image_1
image_1image_2image_3image_4image_5image_6image_7

INNR Smart draadloze schakelaar

 • Draadloze besturing mogelijk
 • Dagelijkse en wekelijkse programmering via de app
 • Compact ontwerp
 • Ook geschikt voor Philips Hue
 • Compatibel met spraakbesturing

Toon specificaties

Met de kaart

i

26,

99

22,

94
Productomschrijving
Met de slimme INNR draadloze stopcontact kan je al je op het lichtnet aangesloten lampen en apparaten aansluiten op je aangesloten verlichtingssysteem.

Met de Innr Connected Socket verandert alle plug-in verlichting in een handomdraai in connected verlichting. Dit is om ze via de app te kunnen bedienen. Dit systeem is ook perfect voor kerstverlichting.

Met zijn maximale vermogen van 2.300 W, stelt de Innr Connected Socket je in staat om al je apparaten op afstand aan te sluiten op je connected systeem. Programmeer je verwarmingsdeken of ventilator om aan te gaan. Gebruik de Smart Plug niet om je wasmachine aan te sluiten: het piekverbruik van wasmachines is hoger dan het maximale vermogen van de Smart Plug. De Innr connected stekker is slechts iets breder dan een traditionele stekker. Zodat je je stopcontacten ernaast niet blokkeert.

Innr biedt zeer veelzijdige verlichting. Al haar producten zijn compatibel met de Philips Hue* bridge, Samsung SmartThings en Osram Lightify. Maar ook, natuurlijk, met de Innr brug. Met een Amazon Echo 4th gen, Studio of Echo Show 10 heb je geen aparte bridge nodig.

Het Innr stopcontact fungeert als een signaalversterker voor al je Zigbee aangesloten lampen en stopcontacten. Hiermee kan je het bereik van je draadloze signaal optimaliseren voor al je aangesloten verlichting die zich ver van de bridge bevindt.

Innr heeft zijn slimme producten geüpgraded naar de ZigBee 3.0 standaard. Dit Zigbee protocol maakt compatibiliteit met andere ZigBee gebaseerde slimme systemen en installatie zeer eenvoudig! Probeer de stekker in de buurt van de bridge of hub te koppelen. Als het eenmaal deel uitmaakt van het netwerk, kan de afstand worden vergroot.

EAN: 8718781552657

Specificaties
 • Algemeen

  Type contactdoos

  Stopcontact

  Binnen/buitengebruik

  i

  Binnen

  KEMA keurmerk

  i

  Ja
 • Technische kenmerken

  Aantal contacten

  1

  Met oververhittingsbeveiliging

  Ja

  Met aan/uit-schakelaar

  Ja

  Bevestigingsmethode elektrische benodigdheden

  Plug-in

  Geaard

  Ja

  IP-beschermingsklasse

  i

  IP20
 • Uiterlijke kenmerken

  Kleurfamilie

  Wit

Alternatieven