1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verlichting
 4. Terug naar Lampen
 5. Terug naar Halogeenlampen

Halogeenlampen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Dimbaar

  Serie
  i

  Vorm

  Materiaal

45 producten
Sorteren op:

Sencys halogeen steeklamp 20W G4 2 stuks

Sencys halogeen steeklamp 20W G4 2 stuks

Halogeenlampen

2,

69
icon
Sencys Eco halogeenlamp JCD 28W G9 2 stuks

15%

korting

Sencys Eco halogeenlamp JCD 28W G9 2 stuks

Halogeenlampen

Met de kaart

6,

49

5,

51

per stuk(s) 2,75

icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Halogeenlampen zorgen voor een sterke bundel licht. Dit maakt ze zeer geschikt als lichtbron in spots. Halogeenverlichting wordt ook vaak verkozen boven spaarlampen voor sfeerverlichting, omdat de lichtkleur van halogeen over het algemeen als ‘sfeervoller’ wordt gezien. Het licht van halogeenverlichting benadert namelijk beter het daglicht dan een gloeilamp dat ooit zou kunnen. Een halogeenlamp wordt daarom ook wel gezien als een verbeterde versie van de gloeilamp, mede vanwege het compacte formaat en halogeen werkt op hoge temperaturen. Bij Brico/Plan-it koop je zeer voordelige halogeenlampen.

Wat is een halogeenlamp

Een halogeenlamp is het jongere broertje (of zusje) van de gloeilamp. Het heeft net als de gloeilamp een met gas gevulde ballon met daarin een gloeidraad. De halogeenlamp wordt echter als hij brandt veel warmer en verkrijgt hierdoor een andere lichtkleur. Het licht van de halogeenlamp is namelijk witter. Als je bijvoorbeeld een boek wilt lezen in het donker, is de halogeenlamp een prettiger licht en zie je meer in vergelijking met het licht van een gloeilamp. Het rendement is pakweg drie keer beter. De meeste halogeenlampen gaan gemiddeld 2000 uren mee, maar er zijn er ook bij die ook wel 5000 uren halen. Je kunt halogeenlampen voor verschillende doeleinden gebruiken. Vaak worden ze gebruikt in spots en ze zijn bijvoorbeeld perfect te gebruiken in spots om een mooi schilderij te belichten. Ze worden vanwege het mooie licht ook veel in kleine lampjes, bijvoorbeeld bureaulampen of inbouwspotjes gebruikt. De keuze is groot en bij Brico/Plan-it vind je dan ook altijd de beste halogeenlamp voor de meest gunstige prijs.

Voordelige verlichting bij Brico/Plan-it

Brico/Plan-it heeft een ruim aanbod lichtbronnen, van praktische gloeilamp tot spaarlampen en led-lampen. Voor welk type lamp je ook kiest, je kunt bij Brico/Plan-it voor diverse verlichting terecht. Kom eens langs in de Brico/Plan-it winkel om de verschillende soorten lampen te vergelijken. Voor advies en informatie over de verschillende mogelijkheden en toepassingen kun je natuurlijk altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wij geven graag meer informatie om de beste keuze te maken. Bekijk ook online onze enorme voorraad lampen en vergelijk de verschillende opties. Met de lampen van Brico/Plan-it creëer je de juiste sfeer voor spotgoedkope prijsjes.