Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Tegels

 • Knauf preparaat 'Elast' 5 L

  Met water te verdunnen dispersie voor de bereiding van Knauf egalisatieproducten en Knauf tegellijmen. Voor vloeren en muren, voor binnen en buiten.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Knauf cementsluierverwijderaar 1 L

  Krachtig reinigingsmiddel tegen cementsluier, kalk, uitbloeiingen, roest en watervlekken. Geschikt voor tegels, keramiek, sanitair, graniet; leisteen, kalkzandsteenblokken, chroom, inox, plastic of lak. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Vergelijk dit product
  9.19
 • Vloer- en muurtegel ‘Beton’ antraciet 30,5 x 61 cm

  Deze muur- en vloertegel ‘Beton’ antislip antraciet kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in geglazuurde keramiek van 30,5 x 61 cm zijn verpakt per 8 en bestrijken een oppervlakte van 1,58 m². De warme grijze kleur zorgt voor een aangename omgeving en de tegel is immers vorstbestendig.

  Vergelijk dit product
  18.99 per m2
 • Vloertegel ‘Beton Fango' grijs 32,5 x 32,5 cm

  Industriële stijl is hip en de vloertegels ‘Beton Fango’ passen perfect erin! Dankzij een dikte van 9,2 mm zijn de vloertegels ‘Urban Block’ stevig en duurzaam tegen slijtage, zoals een echt betonnen vloer maar zonder het nadeel van stoffige lucht. Koppel ‘Beton’ aan decoratieve elementen in het leer, jute of teakhout om contrast tussen koude en warme materialen te creëren.

  Vergelijk dit product
  9.99 per m2
 • Wandtegel 'Old & New' grijs/beige 20 x 40 cm

  De wandtegels 'Old & New' grijs - beige hebben een afmeting van 20 x 40 cm. Deze tegel is verpakt per 20 tegels in een doos en vult een oppervlakte van 1,6 m2. De warme beige - grijze kleur van de tegels zorgt voor een aangename omgeving.

  Vergelijk dit product
  16.99 per m2
 • Vloertegel 'Nadine' antraciet 50 x 50 cm

  Deze vloertegel ‘Nadine’ antraciet kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegel in geglazuurde keramiek van 50 x 50 cm bestrijk een oppervlakte van 1 m². De warme grijze kleur zorgt voor een aangename omgeving.

  Vergelijk dit product
  23.99

Diverse soorten wand- en vloertegels, faiences en benodigheden

De juiste tegels voor jouw vloer of wand

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. En wat dacht je van terrastegels buiten? Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis.  

Tegels met mozaïeksteentjes

Veel tegels met mozaïeksteentjes kunnen zowel op de wand als op de vloer. Natuursteentjes zijn rond of een natuurlijke kiezelvorm en worden meestal op een mozaïekvel verkocht. Je hebt heel veel keuze in kleur, vorm en grootte bij mozaïektegels, zo kun je heel gemakkelijk precies de steentjes kiezen die bij jouw sfeer passen. In de badkamer kun je verschillende soorten badkamertegels combineren om de sfeer van jouw wensen te creëren. Maak bijvoorbeeld een combinatie tussen een badkamertegel en mozaïeksteentjes.  

Bestel ook alle tegels gemakkelijk online

Zorg heel gemakkelijk, dat je alle spullen in huis hebt om te beginnen aan de tegelklus, door online bij Brico of Plan-it te bestellen. Je kiest gewoon de tegels die je wilt, voegt de juiste tegellijm en het juiste voegmiddel toe, tegelkruisjes als je die nodig hebt. Misschien heb je nog geen tegelsnijder of ben je toe aan een nieuwe schone plakspaan? Doe alles in je winkelmandje op onze site, vink bezorging aan en reken eenvoudig af. Wij bezorgen alle spullen, die je bij ons hebt gekocht voor het tegelleggen, lekker gemakkelijk bij je thuis of in de winkel. En online kopen heeft ook het voordeel, dat er vaak mooie kortingen op tegels op onze site te vinden zijn.