Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Tegels

 • Knauf tegellijm 'Flex' grijs 25 kg

  Zeer flexibele, poedervormige, cementgebonden lijm voor de verlijming in dunbed van keramische tegels en gres op muren en vloeren. Ideaal op vloerverwarming, balkon, terras… Conform de Europese klasse C2. Wit of grijs.

  Vergelijk dit product
  18.99
  25.50
 • Vloertegel 'Trophy' beige 21,5 x 99 cm

  De beige vloertegels 'Trophy' 21,5 x 99 cm met hout effect is in geglazuurde keramiek met houtuitzicht. Deze tegels geven een indruk van laminaat zonder de nadelen van een echte houten vloer. De vloertegels bieden het esthetisch plezier van hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  28.99 per m2
  29.99
 • Vloertegel 'Trophy' wit 21,5 x 99 cm

  De witte vloertegels 'Trophy' 21,5 x 99 cm met hout effect is in geglazuurde keramiek met houtuitzicht. Deze tegels geven een indruk van laminaat zonder de nadelen van een echte houten vloer. De vloertegels bieden het esthetisch plezier van hout met een knipoog aan de eisen van het moderne leven.

  Vergelijk dit product
  28.99 per m2
  29.99
 • Knauf preparaat 'Elast' 5 L

  Met water te verdunnen dispersie voor de bereiding van Knauf egalisatieproducten en Knauf tegellijmen. Voor vloeren en muren, voor binnen en buiten.

  Vergelijk dit product
  40.78
 • Knauf cementsluierverwijderaar 1 L

  Krachtig reinigingsmiddel tegen cementsluier, kalk, uitbloeiingen, roest en watervlekken. Geschikt voor tegels, keramiek, sanitair, graniet; leisteen, kalkzandsteenblokken, chroom, inox, plastic of lak. Het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Vergelijk dit product
  9.36
 • Vloertegel 'Thuja' beige 15 x 90 cm

  Deze beige vloertegel ‘Thuja’ kan zowel gebruikt worden voor binnen als buiten. De tegels in gestructureerde volkeramiek van 15 x 90 cm zijn verpakt per oppervlakte van 1, 215 m². De tegels met niet-rechtgemaakte randen zijn vorstbestendig en dus ideaal voor terrassen.

  Vergelijk dit product
  24.99 per m2

Diverse soorten wand- en vloertegels, faiences en benodigheden

De juiste tegels voor jouw vloer of wand

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. En wat dacht je van terrastegels buiten? Tegels kun je kiezen in heel veel soorten en maten, zodat het echt niet lastig is precies de tegels te vinden die passen bij jouw sfeer thuis.  

Tegels met mozaïeksteentjes

Veel tegels met mozaïeksteentjes kunnen zowel op de wand als op de vloer. Natuursteentjes zijn rond of een natuurlijke kiezelvorm en worden meestal op een mozaïekvel verkocht. Je hebt heel veel keuze in kleur, vorm en grootte bij mozaïektegels, zo kun je heel gemakkelijk precies de steentjes kiezen die bij jouw sfeer passen. In de badkamer kun je verschillende soorten badkamertegels combineren om de sfeer van jouw wensen te creëren. Maak bijvoorbeeld een combinatie tussen een badkamertegel en mozaïeksteentjes.  

Bestel ook alle tegels gemakkelijk online

Zorg heel gemakkelijk, dat je alle spullen in huis hebt om te beginnen aan de tegelklus, door online bij Brico of Plan-it te bestellen. Je kiest gewoon de tegels die je wilt, voegt de juiste tegellijm en het juiste voegmiddel toe, tegelkruisjes als je die nodig hebt. Misschien heb je nog geen tegelsnijder of ben je toe aan een nieuwe schone plakspaan? Doe alles in je winkelmandje op onze site, vink bezorging aan en reken eenvoudig af. Wij bezorgen alle spullen, die je bij ons hebt gekocht voor het tegelleggen, lekker gemakkelijk bij je thuis of in de winkel. En online kopen heeft ook het voordeel, dat er vaak mooie kortingen op tegels op onze site te vinden zijn.